Wyniki - UŚ

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65
Prawdopodobnie to mnie na liście widziałaś, jestem w pierwszej 20 i chyba nikt nie ma takich samych wyników jak ja z tej 20. Mam 184 z predyspozycji. Jesli się to utrzyma to będę studentem UW:) Jak się cieszę:) Tylko boję się trochę, że będzie jak na prawie, gdzie źle policzyli punkty i ludzi przyjętych wywalili z list przyjętych. Ale mam nadzieję, że będzie dobrze:) I będziemy Natch studentami anglistyki na czołowych uczelniach w Polsce:) Fajnie:) Ciągle nie mogę w to uwierzyć.
Hmmm,... a wlasciwie czemu ta lista zniknela?:/ Jakies przekrety tam robia czy co? Troche to wszystko dziwne. Ale na Twoim miejscu bym sie nie martwila, miales swietne wyniki, na pewno juz sie dostales:)
No to się dostałam :D
Zniknęła? Znikała regularnie jakiś czas temu, dzisiaj chyba jest cały czas. Jest na IRK i na stronie anglistyki. Prawdopodobnie się dostałem, ale muszę się ostatecznie przekonać w środę, żeby być pewnym, taki niedowiarek ze mnie. Chociaż już liczę na Warszawę i planuję tam studia:)
Niedowiarek? Ja 5000 razy sprawdzalam, czy to na pewno ja tam jestem na tej liscie :P
To nie jest pytanie. To zagadnienie raczej. A pytania powinny byc bardziej szczegolowe, zeby bylo wiadomo, o co Cie pytaja :)
Widzisz?:) Czyli nie tylko ja taki niepewny zawsze jestem:) Mogliby podać pesel, imie i nazwisko, byłbym pewniejszy, że to ja:)
Taaa, i jeszcze zdjecie obok przykleic :P
Zdjęcie mile widziane:D
temat tego watku to wyniki na us, zobaczcie na krryterium dla nowej matury i starej matury

Nowa matura:
Podstawę przyjęcia na studia, w ramach miejsc dostępnych, stanowić będą wyniki egzaminu maturalnego z przedmiotów zdawanych przez kandydata na egzaminie maturalnym: język niemiecki.
Kandydaci, którzy nie będą zdawać na egzaminie maturalnym języka niemieckiego przystępują do egzaminu wraz z kandydatami ze starą maturą.
Stara matura:
Test sprawności językowej w zakresie gramatyki języka niemieckiego. (120 min.).
Ustny test ze sprawności językowej w zakresie języka niemieckiego.
Warunkiem dopuszczenia do egzaminu ustnego jest uzyskanie minimum 40% punktów z egzaminu pisemnego.

nic dodac nic ujac
Ale my tu rozmawiamy o angielskim, wiec co ma do tego niemiecki?
cha ::) dzięki za odp
pozdrawiam
ja sie na angol nie dostałam.. ale nie ubolewam, dostałam sie na rosyjski i już cwicze sobie alfabet :)) gratuluje wszytkim szczęściarzom, którzy są na filologii angielskiej UŚ
Pozdrawiam :))
czyli listy przyjętych na UŚ są gdzieś na necie?? jeśli tak to napiszcie dokładnie gdzie :) thanks in advavnce :)))
http://www.us.edu.pl/uniwersytet/studenci/przyjeci
ale tu chyba jeszcze nei ma fil. ang?? przynajmniej u mnie nie ma takiej opcji do wyboru.... ;/ chyba ze filologia odnosi sie do wszystkich filologii ;/
Najpierw musisz wybrac filologie ogolnie, a potem bedziesz miala do wyboru szczegolowe kierunki. Daj znac, czy sie dostalas :)
Ja się nie dostałem:(
I nie rozumie jednego , a mianowicie jak mogli mi dać 0 ptk z angielskiego ustnego jak cały czas nawijałem i to na temat.
To są chyba debile.Szkoda gadać.
Ale nawet jakbym dostał 10ptk i tak bym się nie dostał;)
Ale co to za uczciwość???
I pomyśleć że tacy ludzie by mnie uczyli na UŚu.
Na szczęście nie będą mieli okazji:)
No pewnie, najlepiej kogos od debili wyzwac od razu. Moze masz wade wymowy, moze jednak nie na temat? Ja w takiej sytuacji najpierw szukalabym winy w sobie zanim zaczne kogos obrazac.
Chodzi mi tylko o sam fakt ,że dostałem 0ptk z angielskiego ustnego:)
Jestem przekonany ,że moja odpowiedź była poprawna i na temat.
Więc mam pytanie skąd to 0ptk?????
Rozumię jakbym dostał 5 albo 4
ale 0???????????????????????????????????
Nie mam zamiaru szukać winy w sobie:)
Widocznie nie było mi pisane studiować tam.
Szczerze mówiąc to teraz nawet się cieszę ,że nie będę miał okazji tam studiować:)
Najlepiej jest siebie obwiniać za błędy innych????????????
Wybacz, ale uwazam, ze komisje egzaminacyjne powinny byc kompetentne i zakladam, ze takowe byly. Moze napisz jakies odwolanie i niech Ci uzasadnia taki a nie inny wynik.
Ty uważasz ,że komisje były kompetentne a ja uważam ,że nie były do końca sprawiedliwe(przynajmniej w moim przypadku).Odwołania nie napiszę ponieważ i tak to nic nie da:).Tak jak już mówiłem nawet to 10ptk z angielskiego ustnego mi nic nie da:)
Pozdrowienia i miłych wakacji:)
A tak na marginesie to załapał się ktoś na na nauczycielski ze starej matury?????
No to cię nieźle załatwili, żeby dostać 0 z ustnego :D Kompetentne komisje, dobre mi sobie, wiem, że czasami trudno to przyjąć do wiadomości, ale przy takiej ilości ludzi na wstępnych tak po prostu się dzieje. Jednym słowem olali cię, żeby to pierwszy raz takie rzeczy się zdarzały :]. Co do tego odwołania, czy były jeszcze jakieś osoby, które też miały 0?
kiedy trzeba dokonać wpisu na anglistykę na UŚ ? Czy ktoś może mi coś opowiedzieć o studiach na kierunku angielski,pr.tłumaczeniowy j.arabski?
muszisz dostarczyć wszystkie dokumenty do 29 lipca :)
A może te zero to jakaś pomyłka? Ja na przykład dostałam się na anglistykę nauczycielską - byłam wymieniona na liście rankingowej dosyć wysoko, ale z listy alfabetycznej gdzieś mnie wessało ;) i w rezultacie na liście w internecie też nie ma mojego nazwiska... Ale nie przejmuję się, bo dostałam sie na moją wymarzoną tłumaczeniówkę :D
Pozdrawiam
Witaj, moja droga Akinom...Ja również dostałam się na "wymarzoną" tłumaczeniówkę...z językiem niemieckim ma się rozumieć :-)..chciałabym nawiązać jakiś kontakt, jako że nie znam jeszcze nikogo, kto by się dostał na anglistykę UŚ...Czy wobec tego mogłabyś się do mnie odezwać? Mój numer GG to 9196748, mój adres e-mailowy to [email] Gratuluję ci serdecznie i pozdrawiam...:-) Mam nadzieję, że zobaczymy się jeszcze w październiku...
Ach, i skoro już będziemy ze sobą studiować i poznamy się bliżej, mam jeszcze jedno pytanie, które prędziej czy później wyjdzie na jaw :-)))
Akinom...Wie sind deine duetsche Moglichkeiten?
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 65

« 

Pomoc językowa