Wyniki - UŚ

Temat przeniesiony do archwium.
61-65 z 65
| następna
Witaj:) już się do Ciebie odezwałam na gg. A co do mojej znajomości niemieckiego to może lepiej napisze Ci tam, bo nie ma sie czym chwalić ;-) a tak serio to ucze się od 6 lat, ale tylko w szkole, dlatego musze sporo nadrobić przez reszte wakacji..... ciekawe co z tego wyjdzie;) pzdr
ooo tutaj Wam pogratuluje:) witajcie na US-iu koledzy i kolezanki:D bedzie fajnie,zobaczycie;) a teraz balujcie sobie, korzystajcie z wakacji i nie przejmujcie sie na razie szkola:) buziaki!
Dostaliscie juz list z decyzja o przyjeciu? Bo ja do tej pory nie i sie zaczynam denerwowac.
To ja gratuluje wszystkim tym którzy dostali się na tłumaczeniowy!!! Teścik był zaj******e trudny, więc podziwim was i pozdrawiam :*
pani profesor to po prostu zmora tej uczelni i ludzie jej nienawidza!!!!! jest chamska, obesowa, nieuczciwa, sieje postrach i dobrego slowa nie da sie o nie powiedziec. poza tym jej angielski pozostawia baardzo duzo do zyczenia (skonczylem filologie i pracuje jako tlumacz wiec cos wiem na ten temat). Mam tylko takie marzenie zeby ona sobie to przeczytala.
61-65 z 65
| następna

« 

Pomoc językowa