co sadzicie o Promar NKJO????

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Chcialam zapytac o Wsze opinie na temat NKJO w Promar International.. Bardzo mi zalezy wiec nawet jesli slyszeliscie pogoloski na temat tej szkoly to prosze o pomoc....
Witam,

jeśli chodzi Ci o oddział rzeszowski - to opinie są delikatnie rzecz ujmując bardzo niekorzystne. Niski poziom (zaczyna się od intermediate),wysokie ceny, olewanie zajęć, a nauczycielom czasem "zapominają" zapłacić.

Pozdrawiam

Merrow
A ty pwnie z uniwersytety jestes co? Koegium Promar ma 2 miejse w rankingu kolegiow UJ
To mowi samo za siebie
Logicznie rozumując, albo też bardzo źle o kolegiach UJ jako takich :P
hej,
powiem tak- Promar to dobra szkola ale sa lepsze. sama bylam studentka tego kolegium wiec wiem cos o tym. zajecia jesli sie nie odbeda sa odrabiane.
najgorsze jednak jest to ze jesli chcesz cos tam osiagnac to musisz "podlizywac sie" do niektorych p. mgr :/ albo jeszcze lepiej- przespac sie z nativem to wtedy sukces murowany ;)

ambitnym- nie polecam bo rozczarujecie sie tak jak ja :(
DOkladnie Darin:) rnNajlepiej to wszystkim obieywac ze jak sie rozwiodą to sie z nimi ozenisz:)rnI lizac dupe i za przeproszeniem pod biurko wlazic na zawolanie i ku bez zrozumienia- z takich sie smieja ale one i tak na dobre wychodza)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa