jak szukać pracy w uk?

Temat przeniesiony do archwium.
załatwienie sobie pracy przez internet jeszcze tu w polsce graniczy chyba z cudem. wysyłamy jakieś aplikacje, które gdzieś tam sobie giną i nic. chodzi mi o wyjazd sezonowy na wakacje po maturze. mam chyba tylko jedno wyjscie - wyjazd w ciemno. czy wiecie moze jak szukac pracy tam na miejscu?
już jest temat podobny do twojego, w ciemno będzie ciężko, ale na miejscu w Pl też nie jest łatwo, jak będziesz na miejscu, załatwiasz sobie konto bankowe, idziesz do job center i u nich się rejestrujesz, u nich również załatwiasz insurance number, w job center dostaniesz też adresy i nr tel. agencji, to będzie spora lista z wyszczególnieniem w jakiej pracy pośredniczą, wiem to bo sam taką listę dostałem, jeśli masz kogoś u kogo możesz się zatrzymać to wal śmiało, powodzenia, napisz coś do mnie jak znajdziesz coś, tak zwyczajnie, czaisz , [email] pozdrawiam
dorzucam link, możesz się zarejestrować nawet teraz, http://www.job-centre-vacancies.co.uk/
a jak mam konto internetowe w banku to nie może być ? Słyszałem że niektórzy wchodzą np do lokalu pytają o pracę i mają. Bez zadnych numerów
tak, a ja slyszalam ze to nie tak latwo. Uwierz ludziom ktorzy tam zyja, ze te czasy juz dawno minely. Musisz pomyslec, co ty mozesz oferowac pracodawcy co inni nie moga....
myślę że w związku z olimpiada będą potrzebować dużo pomocy . No chyba że mają wystarczająco wolontariuszy którzy pracują za darmo
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa