lingwistyka portugalska

Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna
a czy ktos by moglmi przetlumaczyc ta piosenke?
inne rowniez bo mi sie bardzo podoba ale nei bardzo rozumie :-/
z gory dzieki. moj adres [email]
PORTO ALEGRE (a nie alegro :)
www.portoalegre.com.pl
Otwarto nową filię w Katowicach!!
Gorąco polecam!
Ile ludzi na miejsce było na portugalistyce na UJ w roku 2003/2004 ???
Niestety, danych na oficjalnej stronie UJ nie ma, jako, ze sa tam tylko dane z tegorocznej rekrutacji, gdzie jak wiadomo, portugalistyki nie bylo. Natomiast na stronie http://www.filg.uj.edu.pl/ifr/ sa wszystkie informacje o studiach (siatka godzin, wyklady, program itp.) oraz adres mailowy sekretariatu - pocecam dotrzec do zrodel - zawsze odpowiadaja :)
Ja sei enamorar. Juzmoge (umiem)z kims sie związać. (spotykac,byc...etc)
A ja lubię Xutos & Pontapes.
Para ti Maria jest super :)
Ja nauczyłem się portugalskiego dzięki muzyce oraz dzięki kontaktom z Brazylijczykami. Z muzyki polecam: Tribalistas, Djavan, Pixote, Marcelo D2, Mv Bill, Nega Gizza, Pitty, Cazuza.... Jeśli ktoś ma pytania to prosze o maila: [email]
Hola!!!hej ja uczę się hiszpańskiego pierwszy rok!!!i chciałbym móc pogadać z kimś kto jest np. z Poznania i również sie uczy aby poruwnać poziom,bo wybieram się na Hispanistykę lub iberytykę.....zostawiam mój adres i numer GG (6361371) [email]
cze ja własnie chce sie uczyc portugalskiego bo mnie to interesuje i wierze w to ze sa takie studja bo ja na nie pojde kumasz
Hej a byłeś może w Brazylii? nie wiesz skąd można najtaniej kupić bilet i ile to by wynosiło?
a dokad chcesz leciec (Brazylia) i w jakim celu (jezyk, capoeira)... Znam pare stron z kursami i lotami do B.
Temat przeniesiony do archwium.
31-41 z 41
| następna