Cytat: fonk11
Bardzo fajnie zorganizowali kursy online w English For You. Bardzo się postarali. Lektorzy bardzo przygotowani do zajęć zarówno polscy i native speakers. Potrafią fajnie się poruszać na platformie. Ogólnie wynoszę z zajęć tak samo dużo jak ze stacjonarnych dotychczas. Szkoła stanęła na wysokości zadania. Widać, że bardzo zależy im na słuchaczach, gdyż cały czas oferują wsparcie techniczne. Jak ktoś ma problem może liczyć na pomoc. Polecam English For You zarówno w opcji online i stacjonarnie.
Z mojego doświadczenia najlepiej i najkorzystniej wybierać takie placówki, które są specjalistami w konkretnym języku. Dlatego właśnie kiedyś wybrałem dla siebie English For You. Szkoła ta oferuje bardzo korzystną naukę polegająca na współpracy lektora od gramatyki i Anglika od konwesacji. Bardzo duży jest aspekt konwersacyjny kursu. Także osoby z blokadą mówienia lub przygotowujące się do egzaminów mogą śmiało tu się uczyć. Grupki są bardzo kameralne. English For you specjalizuje się właśnie tylko w języku angielskim. Inna bardzo dobra szkoła zajmująca się tylko angielskim z mojego doświadczenia była ANY. Szkoda, że wypadli z rynku, gdyż lektorzy z USa byli wprost wyśmienici.