Szkoła Językowa-Lublin-j.ang

Temat przeniesiony do archwium.
31-35 z 35
| następna
hej :) no więc ja też się zapisałam właśnie do Columbusa, koleżanka mi poleciła. były już pierwsze zajęcia i wydaje mi się, że jest ok, ale zobaczymy jak to będzie dalej :)
Moja kolezanka chodzi, podoba jej sie, ale ceny maja spore. Ja chodzilam do Avalonu i wszystkim polecam, szczegolnie grupy Jacka S.
ja słyszałam o szkole Profi - lingua. Chodziła tam moja znajoma na kurs z angielskiego na poziomie B1 i była naprawdę bardzo zadowolona. W cenie kursu miała masę dodatkowych zajęć na które mogła chodzić lub nie zależnie od tego czy miała czas i ochotę :) naprawdę dużo się nauczyła, co było widać na lekcjach w liceum :) sama mam zamiar skorzystać z takiego kursu i polecam wszystkim!
Bobolanum - Lublin - kiepska szkoła - sale kiepsko wyposażone, akustyczne - słychać co się dzieje w sali obok, lub na korytarzu. Podręczniki kiepsko dobrane do poziomu kursu. W czasie lekcji nie jest wykorzystywany sprzęt video. Nauczyciel słabo panował nad czasem - gdy trzeba było coś zrobić samemu, przeważnie było na to przeznaczone zbyt mało czasu. Praca do domu była zadawana kilka razy w ciągu zajęć. Częste testy, które i tak nie miały wpływu na ocenę końcową. Słaby poziom. Nie polecam
Słyszał ktoś o kursach para lingua? Ja znalazłem ogłoszenie, kusi mnie cena, ale niewiele o nich wiem. Są jakieś inne szkoły, sprawdzone, w których kursy kosztują w okolicach 300zł? Jeśli nie, to chyba sie tam wybiorę :p
31-35 z 35
| następna