Znacie jakies strony z rankingami szkół Językowych

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,
szukam jakiejs szkoły językowej we Wrocławiu dla siebie. Chciałam jednak najpierw odwiedzić np. jakies forum poświęcone tej tematyce, albo strony z katalogiem, listą róznych szkół języ. we Wrocławiu. Jesli natknęliscie się na jakieś ciekawe oprócz
angielski.edu.pl, naszemiasto.pl (bo juz tam byłam).
Bede bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam;-)
najciemniej pod latarnia? a na tej stronie bylas?
https://www.ang.pl/szkoly_jezykowe.php
Poszukaj na tym forum. Temat wrocławskich szkół językowych pojawiał się tutaj wiele razy.
karrina szkoly jezykowe-ranking ktora najlepsza -wlasnie ma sie ukazac
20 wrzesnia-chyba nie jestem pewna,- ale w Newsweek Polska - popytaj w poniedzialek w kiosku :)
pozdrawiam
To nie ranking szkół, tylko ich wykaz :)
Bardzo śmieszne, jasne, że tu byłam. Szukam jeszcze czegos innego.
Wiesz co ja szukam szkoły językowej we Wrocławiu już od sierpnia i poczekam na ten sondaż 20 września ale z tego co sie nałaziłam to chyba zdecyduję si ena British school bo mają dobre ceny, darmowe podręczniki i z tego co mówia babki w sekretariacie mają fajnych lektorów - nie belfrów!!!!!!!a to ważne - przynajmniej dla MNIE!przejdz się i zobacz może też ci wpadną w oko1mieszczą sie obok hotelu europeum na Kazimierza wielkiego 29. pozdrawiam
Dobra, sprawdzę ich.
W sumie to zastanawiałam sie też nad British Centre. Od dawna chodzi do nich moja kumpela i ponoć też są bardzo ok. Ja wybierając szkołę językową biorę pod uwagę wiele czynników, obok ceny ważny jest też dojazd - a BC jest na Kołłątaja - więc w samym centrum. Książke też dają gratis. Jeszcze się zastanawiam.

Odnośnie tych rankingów, to tak do końca nie byłabym taka pewna. Wkońcu oceny dokonują nie słuchacze, tylko pewnie jakiś "mądry" za swoim biurkiem w oparciu o Bóg wie jakie tak naprawdę kryteria. Ostatni "wygrany" to chyba nie za dobry wybór na najlepszą szkołę ( to opinia wielu internautów).

Ach, wszystko wyjdzie "w praniu"...
Temat przeniesiony do archwium.