JAK POSZLO DZIS?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 155
poprzednia |
I jak poszlo? :)

Mam mieszane uczucia i w zaszadzie niewiwele pamietam... ale gdyby ktos posiadajacy SUPERPAMIEC:) napisal jakies swoje odpowiedzi cos bym sobie na pewno przypomniala....

U nas ostatnia czescia bylo UoE i w ostatnim zadaniu trzebabylo powstawiac zdania do tekstu. Wiem ze bylo 6 luk ale ja pamietam tylko 5 odpowiedzi
75 B
76 H
77 D
lub
78 D
79E
80A

Czy ktos cos pamieta ?:))
chlip poszlo fatalnie nie zdazylam zrobic czwartego readingu ;( a speakinkiem i listeningiem tylko sie dobije... wniosek - za wczesnie... mam za swoje :D tyle ostrzezen bylo na forum a ja co :D madrala :D
dobra niech chwala sie inni :)
chlip poszlo fatalnie nie zdazylam zrobic czwartego readingu ;( a speakingiem i listeningiem tylko sie dobije... wniosek - za wczesnie... mam za swoje :D tyle ostrzezen bylo na forum a ja co :D madrala :D
dobra niech chwala sie inni :)
sorry cos sie wali :P
Ja tez zyt duzo czasu poswiecilam na 1 tekst z readingu i osttni czytalam bardzo pobieznie...... :((
kurcze strasznie zaluje ze sobie tego jakos inaczej nie rozplanowalam... moglam zrobic 4 na poczatku 1 na koncu moze byloby inaczej.. jestem troche zalamana bo reagingiem zawsze sobie ratowalam srednia a tym razem obnizy mi ostro wynik :/ cholera :/

odpowiedzi niestety za bardzo nie pamietam :P za duzy stres byl :P
Hmmm ja tez mialam "plan" ratowania sie readingiem-ktory w domowym zaciszu wychodzil mi calkiem fajnie (90 kilka procent) ale plan nie wypalil.... tak sie nastawilam na 100% w readingu, ze sprawdzalam wszystko 100 razy i w efekcie zabraklo mi czasu na czwraty tekst:(
witam wszystkim wpisze czesc odpowiedzi ktore pamietam:
zadanie 2 z readingu: c f d g h e b
zadanie 3 z readingu: d b c a c b

wydaje mi sie ze z rollingstonsami->to bylo zalamanie psychiczne- (odp a)
jezeli chodzi o use of english:to ostanie mam cos w stylu: C D E F(albo F E) i G H

1zadanie hmm...getting, founding( nie pamietam jaka byla odmiana)..no i reszty tez nie pamietam:)
ogolnie reading nie był trudny, ale podobnie jak Wam zabrakło mi czasu,ale mysle ze zdałam, use mi sie podobał :) writing do przezycia !
no mi w domu tez wychodzilo po 90 % z zegareczkiem w reku
cholera co te testy do cwiczen jakies lewe sa :P ? ciesz sie ze bedziesz miec chociaz te trzy cale dobrze! ja pewnie mam bledy jeszcze w nich wlasnie :/ oj czarno to widze... no ale sama chcialam :D uparta bestia ze mnie... mam za swoje :D
aha i w use of english na pewno 75 to c- to bylo ze w niedziele sa dodawane do gazet dodatki/ dodatkowe materialy
reading sucks! :P use of english był bardzo przyjemny

ale w centrum kongresowym w wawie było gorąco, bez klimatyzacji, no porażka :(
hmm... zadanie 2 z readingu mam chyba tak jak Ty :)
zadanie 3 - ni w ząb nie pamiętam :/

ale co do tego czwartego tekstu to mnie w szkole językowej uczyli aby najpierw na readingu przejrzeć cały arkusz i zobaczyc za co jest najwięcej pkt i od tego zacząć :) tak też zrobiłam :) ale i tak moim zdaniem było troche za mało czasu bo to nieszczesne zadanie 3 robilam tak na szybko :/

a ktoś może pamięta z pierwszego zadania w use of english - tam miało być break down barriers czy borders czy jak???

i jeszcze jedno - słówka z tekstu o potterze i sowach :) pamiętacie???
Siemka!
Ja tak długo zastanawiałam się nad tekstem 2 podzczas readingu, że zabrakło mi czasu na 4 tekst. W 2 tekście mam odpowiedz tak jak Ty, ale ostatnia to D i A. Writing spoko, nawet się ucieszyłam z report. U mnie gorzej z EoU. Może ktoś pamięta wyrazy, które trzeba było zmienić na inne. Ja pamiętam door na outdors, tolerance na tolerant, accept na uncceptable, inhabit chyba na uninhabited, accident na accidentally. Może ktoś więcej pamięta???
ejjj.. też tam pisałam!!! what a nightmareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jak można taki tłum ludzi do nieklimatyzowanego pomieszczenia wtrynić na egzamin???!!!
jak można taki tłum ludzi do nieklimatyzowanego pomieszczenia wtrynić na egzamin???!!!
barriers ja mam

sowa: discribed in WHERE, Herminoa point OUT, and AMONG these, any CONNECTED? case, AS young and female, LIKE początek następnego paragrafu, risk OF prodators?, FOR parents' protection, tyle pamiętam
Teraz to mogliby juz gdzies umiescic caly test z odpowiedziami! O !:))
a ten poczatek paragrafu to nie powinien być UNLIKE i potem na koncu WITHOUT parents' protection??? I z tym these mam też inaczej ale nie pamietam jak...
a na początku mam WHICH ale nie wiem jak być powinno...
POWINNI!!!... ale nie umieszczą...
to mam tak samo: Herminoa point OUT, and AMONG these, female, następnego risk OF prodators?,
Ale tu:
FOR parents' protection, tyle pamiętam

dalam chyba without parents cos tam bylo ze starzy musza polowac i zostawiaja male na pastwe predators... chyba
też mam barriers.

oprócz teo, początek paragrafu UNLIKE, 60 cm IN height,white WITH yellow eyes,
a pamiętacie ile mieliście poprawnych linijek w UoE w zadaniu z error correction???
tak jest :)
a ja mam it's not THE case, BEING young and female, UNLIKE other owls a na początku to w ogóle nie miałam pojęcia o co chodzi i wpisałam described in THE WAY owls...

A ten 2. reading u mnie sie zaczyna od G ;/ Czy ktoś tez tak ma?
taaa. wali się coś.

WITHOUT parents' protection, risk OF predators, Hermiona pointed OUT, magical world described in WHICH... jeszcze miałam gdzieś AS, ale nie pamietam w jakim kontekście...
tez mam THE case
mhh a live UP to 30 years?
As Harry is British pewnie? Ja wpisałam SINCE... Chyba też dobrze/
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 155
poprzednia |