Czy ktoś zdaje FCE w sesji wiosennej??

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69
ja zdaje w rzeszowie, pisemny termin to 11 marca jak nie zdam to bedzie jeden wielki....
hej!
mieszkam na poludniu anglii i jestem zdezorientowana nieco kiedy pomysle o moim FCE...zamierzam zdawac tutaj ale tak na prawde nie jestem do konca przekonana i zastanawiam sie nad egzaminem w polsce.moj przyjaciel(anglik)mowi ze to nonsens jechac do polski tylko na egz. tymbardziej ze tutaj jest on tak powszechny i dostepny..niestety przekopujac tony informacji w poblizu mojego miasta nie ma tego egzam.i bede zmuszona jechac do londynu..czy ty zdajesz w londynie?jesli tak daj znac
pozdrawiam
[email]
Hej, ja tez zdaje w Rzeszowie. Dostales moze juz Statement of Entry?
ja juz w zeszlym tygodniu dostalam statemant of entry, hmmm i poczatek mam juz 5 marca...o boze,ale to bedzie porazka :(
ja tez pisze w rszeszowie i jeszcze nie dostalem!!
hej..pozdrawiam wszystkich drżących przed EGZAMINEM..:DDdddd

Tak nawiasem mówiąć to nie ma się co denerwować...ja przykładowo zdałem FCE i CAE za jednym zamachem bez większego przygotowania, a uczę się Anglika z pasją od jakihś dwóch lat...

Nie dajcie się....
aloha:) to znowu ja:D speaking mam 4tego marca a listening 5-go:( jakby ktos zdawał w kielcach to piszcie na maila [email]
czesc ja tez zdaje w łodzi, jestem w klasie maturalnej i kompletnie nie mam czasu na powtorzenie materialu,ktorego zdajesz bo ja mam 10 marca speaking i listenin a 11 use of english
hejka jak ktos bedzie zdawal przed 10 marca to niech sie podzieli wrazeniami, napiszcie tez co mieliscie na speakingu :)
to jeszcze raz ja , jak ktos zdaje w łodzi to niiech da znac [email]
No cześć! Ja mam też 10 i 11 marca--- od dziś się biorę na poważnie, napisałam doCiebie maila, może się czyms wymienimy:D
A czy ktokolwiek zdaje w Poznaniu? Jeśli tak, to zapraszam na [gg] =]
ja mam listening 4 marca a speaking 5 :D jeśli ktoś w Katowicach i ma ochotę skonfrontować wiedzę lub po prostu porozmawiać to please contact :daria
hejka, a kto zdaje w szczecinie w marcu?
Cześć ja też zdaję w Łodzi dokładnie 10 i 11 marzec. Strasznię się boję, mimo że chodzę na kurs przygotowawczy. Najbardziej obawiam się speakingu a szczególnie tego że mnie kompletnie zamuruje i nie będę w stanie wydusić z siebie żadnego słowa.
Obecnie oprócz kursu staram się rozwiązywać testy dostępne w internecie oczywiście z różnym rezultatem i czasami zadaję sobie pytanie po co sie w to wszystko pakuję.
Mam do Ciebie taką prośbę może masz jakąś receptę jak najlepiej wypaść na speakingu ( niektórzy sugerują że należy odpowiadać bardzo krótko), niestety nie znam nikogo w swoim otoczeniu kto by miał za sobą już ten egzamin. Jeśli masz ochotę udzielić mi kilku rad to napisz [email]
Witam. Mam pytanie skad wziac material ktory musze opanowac do egzaminu FCE? Odpowiedzi prosze wysylac na maila ==> [email]
Jesli jest mozliwosc to linki do materialow.
Z gory dziekuje.
Pozdrawiam
Wojtek
Za 4 dni ma przyjść Statement of Entry. No cóż... w końcu ten dzień musi nadejść.Nie pozostaje mi nic innego,jak zarywać jeszcze bardziej.
słyszałam właśnie odwrotne sugestie-aby mówić jak najdłużej i nie bać się jak egzaminator przerwie... podobno takie przerwanie może tylko na korzyść zdającego wypaść a nie na niekorzyść :)
speaking jest jak dla mnie najtrudniejszą częścią... do wszystkich innych można się jako-tako przygotować a na speakingu nigdy nie wiadomo na jakie pytanie się trafi i trzeba "iść na żywioł' :)
do mnie jeszcze statement of entry nie doszło :/
hejas :) ja zdaje w kielcach...:) listening mam 4 a speaking 5 marca... powiem szczerze ze mam stresa,ale coz... wszystko w moich rekach... czasu co prawda niewiele ,ale damy rade,hehe ;) przynajmniej musimy:) pzdr
Ja też zdaje w Gdańsku. Życzmy sobie powodzenia.
o, jak miło :) reading, writing i use of english mam jak wszyscy 11, a speaking i listening 12... Powodzenia :)
ja mam:
5 marca- listening
11- reading,writing,use of english
12-speaking

zdaje w wawie, najbardziej boje sie listeningu (zawsze mam z tym najwiekszy problem), i use of english,to tez porazka,nie lubie tej czesci
Proszę piszcie jakie mieliście obrazki na speakingu! [email] lub 4286175
Cześć. Zdaję w tym samym czasie w W.-wie
hej wszystkim ja zdaje w Rzeszowie,
Tak się zastanawiam czy speaking i listening tez wszyscy mamy ten sam? wtedy osoby które mają wcześniej mogłyby napisać na forum co było mniej wiecej. Ja mam dopiero 12 takze jakby co to prosze piszcie co było!!!!:):)
Witam... ja zdaję FCE już za parę dni =( 4.III mam listening, dzień później speaking =( bardzo się boję, ale w ogóle się nie uczę =( Ehh nie mam czasu :( // BoŻe co to będzie ?! =( Kto zdaje w krakowie?
Hey,
kto zdaje FCE w Rzeszowie? Moje terminy to 11 i 12 marzec ;)
ja tez zdaje w Rzeszowie, termin ten sam. Pozdrawiam
Hej! szukam kogos, kto zdaje we Wroclawiu... za 2 dni, znaczy 4 marca listening i speaking. Przygotowuje sie-prawie-sama wiec nie bedzie nikogo do towarzystwa, a zawsze to lepiej dzielic troski i niedole, np. po listeningu rozgrzac sie troche do gadania... Polecam maila [email] Dzieki z gory za odzew. KK
Ksiazeczka godna polecenia - seria do FCE wydana niedawno przez MacMillan. Osobne czesci do kazdej czesci FCE, swietnie zrobione. Przelazlam juz przez listening, a teraz ide jak burza przez Use of English - pelne cwiczen, wskazowek, testow no i z kompletnym kluczem:) bo mam jedna taka fajna ksiazke bez klucza i jak tu sie uczyc? Ale ale, moze ktos ma klucz do FCE GOLD Maximiser New? Jesli tak to napiszcie ludziki [email] KK
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 69