Czy ktoś zdaje FCE w sesji wiosennej??

Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna
rzeszow 11 i 12 marzec...
ja tez rzeszow 11 i 12
pomylilo mi sie!!! :P speaking tez mam 4 marca a listening 5....!! :>
wiec pewnie sie spotkamy,hehe ;) pozdrawiam :) jak cos to moze gg:9[tel]:)
hah ja mam speaking i listening 5 marca i po egzaminie myśle że zdam tu pełną relacje ;d na pewno bede podjarana wiec możecie czekać na dłuuuuuugi wpis ;d póki co nie bójcie sie bedzie okej ;p papa pozdrowieniaa
Ja mam speaking 5, listening 12, a resztę 11 (Warszawa). Najbardziej obawiam się, że na speakingu nie będę wiedziała, co powiedziec...
to sie moze spotkamy :P Mam listening i speaking w Promarze,a reszte w tej szkole podstawowej :P Besos
Hej ja zdaje za tydzień w Łodzi, mam tylko 7 dni więc nie wiem za co brać się,, RATUNKU!!! Niech ktoś pomoże Czy ktoś zdaje tutaj w tym mieście jeszcze...
mam rozne programy do nauki do FCE,na plytach CD,rozne,moge wyslaczainteresowanym osobom,wstawie je na allegro ok? Zainteresowanych prosze o kontakt emailowy,wysle spis tego co ja mam.Mam takze 2 plyty posciaganych z netu testow i innych wypracowan.Piszcie!
Czyli innymi słowy chcesz szerzyć piractwo? Chyba że zamierzasz w granicach prawa wysyłać płyty z darmowymi programami, nie zarabiając na programach, co jest raczej mało prawdopodobne.
Temat przeniesiony do archwium.
61-69 z 69
| następna