oooo shit.......
ja mam troche inne odpowiedzi.......
nie powiem zebym czula ze sa poprawne,.... zdaje sie ze reading part1 skopalam na maxa,.........
moje odpowiedzi...:
1---> B F G D H E A
2---> D A C A C A D A
3---> F A D C E H B
4---> C A C C D A B C B D B A D
a jesli chodzi o juzefa.... totalnie nie moglam sie skupic i moje odpowiedzi wygladaja troche dziwnie....: D A A A B D B C B C B C B D C .......
open-close byl nawet latwy.... konczyl sie (chociasz na to nie wpadlam during the exam) bylo jakies i takie rozne generalnie nie bylo z tym jakis wielkich problemoof ale niech mi ktos powie co bylo po przed ........
dalej... zdania byly chyba proste... wiecej grzechow nie pamietam... ale jak sobie pszypomne to napisze :P
a te wykreslanki byly do dupy... nie podobaly mi sie at all...... nie pamietam jak to szlo gdzies mialam jakies tam...
slowotworstwo bylo latwe... --> tego nie jestem pewna :/ nie wiem czy to wszystkie ale oprocz unaware to jestem pewna ze reszta jest dobrze...
writing byl banalny jak ktos chce formulke letter of application to sie zglaszac :P a informal byl beznadziejny bo w 12[tel]slowach trudno sie wykazac inwencja i takimi roznymi majac tyle rzeczy to mention....
na pewno wiecej osob dzis pisalo !!---> napiszcie how did it go... ja mam wrazenie ze nie zalicze...... :(((((((