mg to moje inicjały których używam na wielu innych stronach i dlatego był to mój pierwszy wybór na nick, nie ze względu na CIEBIE, pępku świata; równie dobrze ktoś, tak samo śmieszny jak ty, mógłby powiedzieć że to ty zdziecinnialcu podszywasz się pode mnie;
nikt poważny nie przpuszczałby - i dlatego ja też nie sądziłem - że wybierając (w pośpiechu) następny dostępny identyfikator łatwy dla mnie do zapamiętania urażę czyjś niebotyczny egoism;
na szczęście zasady akceptowania nowych nicków są jasne dla wszystkich (oprócz ciebie oczywiście) i jak w każdym innym forum na świecie pozwalają na jakikolwiek nowy identyfikator pod warunkiem że jest on UNIKALNY - dlatego program zaakceptował muj, i twój, i wszystkie pozostałe;
jeżeli jesteś niezadowolony że system, dzięki któremu to czytasz tak funkcjonuje to proponuję zbierz swoich fanów (obydwóch) i domagaj się od administratora przeprogramowania kodu php, który ten server wyświetla tak aby spełniał twoje wymagania co do "wyobraźni" użytkowników - na przykład aby nie zezwalał na używanie liter "m" i "g" wogóle nigdzie w żadnym tekście;
a tak z ciekawości, jak byłe(a)ś w przedszkolu, gdy ktoś chciał bawić się twoją ulubiną zabawką czy też tupałe(a)ś nagami i darłe(a)ś się na cały głos?