Uzupełnienie luk w liście-Proszę o pomoc!

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 101
dobrze, nie bede brał z ciebie wzorców.
Cytat: grudziu
i przestańcie z tym ,,ulżyłem":P

brzmi dość " niesmacznie" :)
Cytat: boy123
dobrze, nie bede brał z ciebie wzorców.

ja Panu nic nie narzucam...każdy kreuje siebie w taki sposób, aby być wyjątkową indywidualnością wśród tłumów.
no i fajnie ciesze sie. :)
no i fajnie ciesze sie. :)

czyli nie jest ze mną tak "źle" skoro "sprawiłam", iż pojawił się uśmiech na twej twarzy :)
propozycja:

idźcie na gg:):)
propozycja:

idźcie na gg:):)

na forum jest bardziej "oficjalnie" :)
ja nigdy nie napisałem, ze jest z Tobą źle. chyba, ze Ty tak myślisz, ale to Twój osobisty problem...
nie trzeba ja już kończę tę rozmowę.
dziewczyno chyba udaru słonecznego dostałaś. a dzien mam bardzo dobry.

ale o tym stwierdzeniu to zapomniałeś ,szybko zmieniasz zdanie :)
P.S tak w ogóle ,to miło było poznać
Tak na marginesie, @boy123 nie jesteś chyba osobą , która na co dzień, nie daje sobie w kaszę dmuchać
edytowany przez lipoland21: 18 cze 2012
i co? czy tu gdzie jest napisane, ze jest z Tobą źle?? co ty robisz na studiach, jesli czytac nie potrafisz.
a daje sobie w kasze dmuchać ! :P
edytowany przez boy123: 18 cze 2012
i co? czy tu gdzie jest napisane, ze jest z Tobą źle?? co ty robisz na studiach, jesli czytac nie potrafisz.

masz tendencję do obrażania ludzi....więc jak wytłumaczysz autorze tego stwierdzenia ,iż"dostałaś udaru słonecznego" ? (wg. mnie oznacza jedno, "jest z tobą źle" ) :p
a daje sobie w kasze dmuchać ! :P

tak??? no wiesz nie znam Cię, to była moja subiektywna opinia
boy@

w sumie dobrze kombinujesz:D

Kobiety lubią, jak się uda, że to właśnie one grają pełne skrzypce;).

mój kolega mówi: ,,Le ragazze sono stupide"" :D

:)
P.S Proszę Cię i innych również, nie mieszaj studiów ze wszystkim co popadnie....brzmi to banalnie
Cytat: lipoland21

masz tendencję do obrażania ludzi....więc jak wytłumaczysz autorze tego stwierdzenia ,iż"dostałaś udaru słonecznego" ? (wg. mnie oznacza jedno, "jest z tobą źle" ) :p

Kobietom należy się bezwzględny szacunek. Wasza dyskusja to przekomarzanie się:)
no własnie ni e znasz mnie, wiec po co sie udzielasz na mój temat???:) a mysl o mnie co chcesz. nie zalezy mi w ogóle na Twojej opinii. dla mnie licza sie fakty.
boy@

w sumie dobrze kombinujesz:D

Kobiety lubią, jak się uda, że to właśnie one grają pełne skrzypce;).

mój kolega mówi: ,,Le ragazze sono stupide"" :D

Akurat nie jestem "typową" dominującą kobietą. Liczę się ze zdaniem innych. W końcu uczymy się od siebie nawzajem

Chyba, że coś przeoczyłam....

:)
Lipoland 21@

Nie było cienia oceny w mojej wypowiedzi. Czy 'typowa" kobieta jest dominująca? Osobna kwestia.
Uczymy się:)
no własnie ni e znasz mnie, wiec po co sie udzielasz na mój temat???:) a mysl o mnie co chcesz. nie zalezy mi w ogóle na Twojej opinii. dla mnie licza sie fakty.

Nastąpił tu konsonans. Skoro uraziło Cię to, ze "udzielam" się na Twój temat, mimo,iż Cię nie znam. To dlaczego Ty udzielałeś się na mój temat, pisząc, że jestem taka i owaka :) I tez mnie nie znasz
ja nie obrażam ludzi. mysle, że nad takim osobami trzeba sie pochylic z troską a nie jeszcze obrażać. :)
a szacunek do Ciebie mam. :) uwierz mi.
Lipoland 21@

Nie było cienia oceny w mojej wypowiedzi. Czy 'typowa" kobieta jest dominująca? Osobna kwestia.
Uczymy się:)

w mniemaniu większości, tak jest. Kobiety podobno z natury są takie....to nie moja opinia,a zasłyszana z zewnątrz
ja nie obrażam ludzi. mysle, że nad takim osobami trzeba sie pochylic z troską a nie jeszcze obrażać. :)
a szacunek do Ciebie mam. :) uwierz mi.

"takimi osobami" czyli jakimi? hmm... czym zasłużyłam sobie na Twój szacunek? (chyba ,że odpowiedź jest jednoznaczna, iż każdemu "homo sapiens" należy się krzta szacunku)
żadna Twoja wypowiedz nie uraziła mnie, nie przejmuję się wcale tym. jak wczesbniej wspomniałem nie zalezy mi na Twojej opinii.. tak trudno to pojąć?
hej, bez urazy, ale czy możecie się wymienić mejlami, gg, czy czymś takim?
żadna Twoja wypowiedz nie uraziła mnie, nie przejmuję się wcale tym. jak wczesbniej wspomniałem nie zalezy mi na Twojej opinii.. tak trudno to pojąć?

Pisałam o sobie, a nie o Tobie. Przecież nie wyrażam żadnej opinii na Twój temat. Paradoksem byłoby ,gdybym się do tego posunęła, przecież Cię nie znam. Nie chcę Ci nic wpoić...więc o co te nerwy?
moze ona lubi sie kompromitować publicznie.
Cytat: mg
hej, bez urazy, ale czy możecie się wymienić mejlami, gg, czy czymś takim?

jeden kolega dał już taką propozycję :)
moze ona lubi sie kompromitować publicznie.

Słuchaj, skoro jesteś tak mądry, to wyjaśnij mi TERAZ czym się tak kompromituję? Oświeć mnie...
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 101

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia