Belfast- kto tam byl? 2

Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 1604
Sprzedam bieznie magnetyczna YORK 2120. Cena ok 50f. Jak ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt na [gg]
poszukujemy pokoju dla 2 osob(pary)chcemy przyjechac w 2 polowie maja.Pobyt planujemy na dluzszy okres czasu.o kontakt prosimy [email]
nie podalam miasta,ale oczywiscie chodzi tu o Belfast.
hej.czy ktos moze mi powiedziec gdzie dostane kórek do wlewu paliwa na kluczyk (do astry), czy jest to w ogole mozliwe, bo ja takowego nie mam i kazdy moze sie dostac do baku. Moze ktos zna stronke gdzie by to mozna bylo kupic. dzieki
w kazdym halforddzie masz cala sciane z samymi korkami do wlewu paliwa po za tym na bucher road sa z 3..( jak nie wiecej )sklepy z czesciami samochodowymi
POSZUKUJE POKOJU do wynajecia, wymagam i zapewniam uczciwosc i porzadek, wiecej info: [email] pozdrawiam
mam pokoj do wyn. w belfascie w Dunmurry 120 miesiecznie + oplaty moj nr [tel]
gdzie polecacie wymienic pasek rozrzadu. Interesuja mnie w miare tanie warsztaty na terenie Belfastu. Ile cos takiego kosztuje tutaj?
dzwonilas domnie w sprawie pokoju? moj nr skypa maciek2632
hej Maciek to ja do Ciebie dzwonilam wczoraj,odezwe sie dzisiaj wieczorem w sprawie tego pokoju do wynajecia.
Brzoza, wszystko wskazuje na to, że jadę do Belfastu. Jak każdemu, kto rusza w nieznane plącze się po głowie pytanie: Jak tam jest, jak będzie, jacy są ludzie i cholera co ja tu robię?
Z tekstu wnoszę, że nieopodal mojego rodzinnego miasta mieszkałeś. Jestem z Wrocławia i podobnie jak Ty... musze ruszyć za chclebem:) Zwerbowała mnie firma taksowkarska, ale mam inne plany. Niemniej od tego zaczynam. Znasz kogoś, kto jeździ?> Chciałbym dowiedziec się czegoś o tym, jak im się żyje...??
Polskie Marlboro Light i czerwone - po 25 funtow za karton, mozliwosc dowozu. Wschodni belfast - [tel]
MAM PRACE DLA MECHANIKA DIESEK. OCZYWIŚCIE STAŁA - KONTRAKT, SPRAWA DOŚĆ PILNA DO JAK NIE ZNAJDĘ POLAKA TO WEZMĄ IRYSA. MÓJ [gg] .
hej. mam duzy pokoj do wynajecia, najlepiej wlasnie dla pary... Jest on w domku z 3 sypialniami i duzym ogrodem, domek jest w Newtownabbey, przedmieścia Belfastu z doskonałym polączeniami autobusowymi do Belfastu. Spokojna i ładna dzielnica, ładny domek. Cena za pokoj 200 funtow plus oplaty (za 2osoby). Moge przysłać zdjęcia. Pozd
hej! co robic w momencie kiedy moj samochod rozkraczy sie gdzies na autostradzie. pod jaki numer dzwonic po pomoc drogowa, czy warto sie ubezpieczac od tego typu zdarzen?moze ktos mi wyjasnic jak to wszystko wyglada.
Witam,poszukuję pokoju do wynajęcia od 1 kwietnia w Belfaście,mój nr tel [tel],nr [gg] .Cenię porządek i brak konfliktów.Jestem osobą niepalącą.
Siema
Dawno mnie tu nie bylo...

Chcialem wszystkich zaprosic na impreze organizowana przez Polish Association N.I.
Odbedzie sie 23 marca w The Edge, Mays Meadown Laganbank Road, przed mostem Alberta po lewej stronie. Start 20.00 wystapi Motion Project, pozniej impreze poprowadzi polski DJ znany milosnikom polskiej kuchni z klubu The Chopin Newry :-) Sprawdzilem go i musze przyznac ze zaskoczyl mnie pozytywnie. Czlowiek nie jest zwolennikiem nurtu zwanego lubu-dubu. Szlagiery z lat 80tych 90 tych, czyli muzyka latwa lekka i przyjemna. W sam raz na piatkowa noc.
Wstep jedynie 3 funty(mamy nadzieje, ze symboliczna oplata odstraszy przypadkowych gosci).
Piatek wieczor, dobra muzyka plus polski piwo w barze. czego chciec wiecej?

Zapraszamy!!!

wiecej info na www.polskibelfast.pl

POLSKIBELFAST.PL/FORUM - TAM WCIAZ SIE COS DZIEJE :)
poszukuje na tyerenie belfastu uczciwgo mechanika, moze ktos zna jakis polski warsztat. wielkie dzieki
W ostatnim Glosiku byl numer telefonu do polskiego mechanika w Belfascie [tel]
mam 1,5 roczna coreczke ,szukam mamusie z maluszkami w podobnym wieku.Moja pociecha bardzo lubi towarzystwo dzieciaczkow,wiec jakby jakas mama szukala towarzystwa dla swojego szkraba to zapraszam!
Polecam ten zaklad solidny no i nie zdzieraja przyklad cen wymiana przegubu z przodu 120 (cena czesci 75).Wymiana linki recznego 75 wymiana klockow hamulcowych 15.W innych zakladach to nawet razy dwa chcieli za usluge.Tylko lepiej najpierw zadzwonic i umowic sie na konkretna godzine
Szukam pojedynczego pokoju do wynajecia od 1 kwietnia w okolicach Ormo Road badz po drugiej stronie parku do 150-160 funtow. [tel]Tomek
No trudno ale ja mam pokoik do wynajecia tyle ze na Polnocnym Belfascie w cenie 160 jako bonus Pelny pakiet kablowki plus SKY SPORT collection (dla fanow pilki noznej)
i net
[tel]
mam pyt?czy nie pojawiles sie w belfascie ok lipca zeszlego roku?i moze pracowales w wakacje z takimi 2 studenciakami? jesli to ty daj znac!
Artur,czy można wiedzieć na jakiej ulicy ten pokój w Północnym Belfaście?
cedar avenue - boczna od antrim road
Jesli o mnie chodzi to pojawilem sie 10.10.2004 no i nie pracowalem z dwoma studentami wiec to nie ja ---)))
Jesli jest ktos zainteresowany papierosami LM, Pall Mall. Tel: [tel]
Witam!
Mam pokoj do wynajecia na Antrim Road (North Belfast). Dobra lokalizacja i bardzo spokojna dzielnica. Koszt 40 funtow tyg.( w tym internet i tv cyfrowa). Tel. kontaktowy [tel]
Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 1604