Belfast- kto tam byl? 2

Temat przeniesiony do archwium.
1321-1350 z 1604
maly blad w tekscie (tekstcie?)

... nie bedziemy doliczac zadnych odsetek a jezeli nie - zaczniemy od podanego terminu (12 Maja) sciagac automatycznie z Panskiego konta...

MAJA, dwunasty maja mialo byc!
To znaczy, że nawet jednej wziąć nie wolno???

A zresztą, mnie to rybka, nawet w Polsce nie zawsze biorę je do domu:)
Najczęściej i tak lądują w wodzie:)
co to za laptop mam trochę części
wyporzyczał może ktoś samochód.jakie są wymagania?depozyt?
co to za laptop mam trochę części
hp qompaque nx9005
Pisano na ten temat, spojz sam - mozna sie posmiac:

http://tinyurl.com/3622cj
ja mam do armady m700.sprawdz w necie może pasuje.
Ktos kiedys polecal tutaj Tigers Bay jako spokojna dzielnice. Pewnie ktos zaraz skomentuje ze chlopacy sami sobie winni lub ze im spadl zar z papierosa...

http://www.4ni.co.uk/northern_ireland_news.asp?id=61394
To sie ktos pomylil przeciez to jest przedluzenie Shore Road i Lojalisci wszedzie
Nie lubia tam katolikow oj nie lubia zreszta przy wjezdzie jest duze Graffiti Loyalist Tiger Bay czyli wszystko jasne
Arthur
Wlasnie przeczytalem i sek w tym ze to jest adres na Irlandzkiej czesci zaraz kolo Antrim Road no nic okarze sie co bylo przyczyna. To juz chyba trzeci pozar w tym ciagu budynkow Pech jakis czy co???
Mam pytanie po jakim czasie od otworzenia current account mozna otrzymac kredyt. Moze ktos bral wiec prosze o podanie przykladow w jakim banku i po jakim czasie. Moze komus odmowiono prosze rowniez o takie przyklady (jakie podali przyczyny odmowy). Slyszalem ze ponoc Ulster bank jest pod tym wzgledem najlepszy.

Pozdrawiam.
Hey ja dostalem w Northern banku ale dopiero po dwoch latach posiadania konta.We wniosku musisz sprecyzowac na co przeznaczasz ta pozyczke(glupie co?).Kolega ktory zalozyl konto pol roku po mnie dostal odmowe wlasnie z tego powodu.Brak wymaganych dwoch lat.Tak mu wytlumaczono decyzje.Pozdrawiam
CZEESC WSZYSTKIM .BEDE W BELFASCIE 1 CZERWCA ,BEDE MIAL NA SPRZDASZ PAPIEROSY MALBORO LIGHT .W CENIE 25 FUNTOW ZA KARTON.ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA NUMER [gg] .USTALIMY MIEJSE DOSTAWY.POZDRO DLA WSZYSTKICH.MIRAS.
CZESC WSZYSTKIM.1 CZERWCA BEDE W BELFASCIE,BEDE MIAL NA SPRZEDAZ MALBORO ,CZERWONE,LIGHT W CENIE 25 FUNTOW ZA KARTON .ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT NA NUMER [gg] .USTALIMY SZCZEGOLY DOSTAWY .POZDROWIENIA .MIRAS.
witam! szukam pokoju do wynajecia w okolicach ormeau road. od zaraz. kontakt [tel]
A teraz na forum pod nowym adresem
www.ulsterforum.com
Zazwyczaj po roku stałych przychodów na koncie i oszczędności-czyli nie wydawanie wszystkiego od razu- bank umożliwia różnego rodzaju pożyczki zależne oczywiście od dochodu. Jest to jednak indywidualna sprawa. Szczerze mówiąc to zależy także od osoby z którą właśnie będziesz rozmawiał o pożyczce.
Linki banków znajdziesz tutaj http://ulsterforum.com/viewtopic.php?t=152
Ja mam konto w Ustler Banku i pani ktora mi je otwierala chciala mi dac karte kredytowa od razu, bez zadnego stazu na "piekne oczy" jak to sie mowi, a ja musialam ja od tego pomyslu odwodzic bo mi limit kredytowy na ta chwile niepotrzebny. Polecem tan bank mam tylko jedno zastrzezenie: godziny otwarcia placowek! krotko a w weekand nieczynne :(

A ja mam pytanie czy ktos sie moze uczu angielskiego (lub ma zamiar) w Lisburn Institute?
Jak macie zajecia? Do kogo trzeba sie zglosic na zapis? bo ja bym sie tam chciala dostac,ale pracuje calu dzien a gdy zagladam tam wieczorem to pani ktora tam jest nic mi nie umie powiedziec. Pozdr
Hej!
Mam do wynajecia dwa pokoje w Polnocnym Belfascie. Cena pokoju to 150 funtow miesiecznie.Mieszkanie jest atrakcyjne. W mieszkaniu jest internet i juz nie dlugo polska telewizja. Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac na e-maila [email] Pokoje sa dostepne od zaraz
DO SPRZEDANIA MAM LM CZERWONE I NIEBIESKIE PO 25F ZA KARTON MOJ NR TEL:[tel]OCZYWISCIE DOWOZ GRATIS!TYLKO 2 SZTANGI
DO SPRZEDANIA MAM LM CZERWONE I NIEBIESKIE PO 25F ZA KARTON MOJ NR TEL:[tel]OCZYWISCIE DOWOZ GRATIS!TYLKO 2 SZTANGI W BELFASCIE ORAZ NEWTOWNABBEY
Witam wszytskich!!
Od dawna obseruje to forum i naprawde jestem z was dumna, szczególnie z pierwszej częsci, gdzie każdy ile mógł, to pomagał radą i darmowymi linkami. Tak trzymac. Ale nie weszłam tu zeby tylko was chwalic :P Bez przesady... :)
Lece 28 maja do Belfastu, mam tam prace na 90% i mieszkanie na 100%. Mam pytanie, czy może ktos nie leci w tym samym terminie, razem to zawsze rażniej. Ja lece o 10.00 z Wrocławia ryanair'em do Dublina, i pózniej autobusem do Belfastu. dajcie znac jak cos :)
MOj meil [email]
Posiadam LM niebieskie i czerwone oraz pall mall na sprzedaz, cena 25 funtow.
tel [tel].
Witam. Moze nzacie jakies adresy auto szrotow w belfascie lub okolicach?. Lub tez sklepy z czesciami. Chodzi mi o marke ROVER.
Jest dos duzy Szrot na Upper Sprinfield Road. Wskazowki dojazdu--- Grosvenor Road
Springfield road Upper Springfield Road i po prawej stronie bedzie widac
sklep z czesciami znajdziesz na Beersbridge Road (wschodni Belfast)koło stacji paliw TAXO mniej wiecej w polowie tej ulicy a drugi na Boucher Road zaraz za B&Q z lewej strony. Nazywa się Auto Glass.
a czy ktos zna kogos kumatego kto sie zna na autach zwlaszcza na dieslach...
Witam.Mam takie pytanko, czy ktos wie gdzie w Belfascie jest jakies dobre solarium? :)W centrum lub w East Belfast. Z gory dzieki
Gdyby nikt nie odpowiedzial, lemonnka,

mozesz znalezc adresy takich miejsc tutaj:

http://tinyurl.com/387m4g

Z pewnoscia juz wiesz ze BT1 (kod pocztowy) to centrum, BT4, BT5 i BT6 to wschodnia czesc Belfastu.
Temat przeniesiony do archwium.
1321-1350 z 1604