Belfast- kto tam byl? 2

Temat przeniesiony do archwium.
1351-1380 z 1604
Dobre Solarium mozesz znalezc na poczatku Woodstock Road zaraz obok studia tatuazu. Slyszalam tez dobre opinie o studiu na Holywood Road ale nie wiem w ktorym dokladnie miejscu. Z tego na Woodstock korzystam od dwoch lat i moge je z czystym sumienieniem polecic.
dzieki wielkie xoxoxo :)a czy mozesz mi powiedziec jakie sa ceny w tym solarium? z gory dzieki
wszystko sie zgadza, ale pod podanym przez kolege linkiem znajdziesz wszystkie solaria a nie tylko dobre.
do kolegi - to istotne zeby punkt byl sprawdzony z dobrym sprzetem (nowe lampy). po co wydawac pieniadze i sie nie opalic bo zuzyte lampy beda.
pozdrawiam
minuta na solarium kosztuje 55p
Witam.Para z coreczka pilnie poszukuje domu przy Ravenhill do 450 f najlepiej z ogrodkiem.
Tanie komputery .Dostosujemy sie do twoich potrzeb,doradzimy i wspolnie wybierzemy odpowiedni dla ciebie sprzet.Instalowanie systemu,pomoc w instalacji sterownikow.Odpowiemy na twoje pytania.Wiecej informacji pod numerem telefonu [tel][email] Pozdrawiam
Hej!
Wybieram sie do Belfastu 21. czerwca.
Jestem studentką i chciałabym znaleźć tam sobie jakąś prace na wakacje.
Niestety niemiecki to moja mocniejsza strona, z angielskim będę miała problemy.
Chciałabym, żeby ktoś mi podpowiedział gdzie mogłabym poszukać pracy w miare dobrze płatnej wymagającej ode mnie jedynie podstaw angielskiego;)
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Belfascie;)!!!!!!
Hej moze ktos z was wie gdzie jest w Blfascie Polski dentysta lub dobry Irlandzki pozdrawiam
10 CZERWCA KATY DALYS W BELFASCIE - ORMEAU AVENUE IMPREZA HIP-HOPOWA!! ZAGRAJA :
- DON GURALESKO
-DJ KOSTEK
- TRZECI WYMIAR

WSTEP OD 19.30

15 FUNTOW W PRZEDSPRZEDARZY

17 FUNTOW W DNIU IMPREZY

BILETY DO NABYCIA :

KATY DALYS
POLITA
EUROPA FOOD SHOP
BON APETIT

REZERWACJA POD NUMEREM TELEFONU [tel]

Powrót do góry
Mam do sprzedania Marlboro czerwone oraz light.Karton 25f z mozliwoscia dostarczenia do domu.Moj numer telefonu [tel]po 17-ej albo [tel]przez caly dzien.Pozdrawiam.
Z tym moze byc problem. Niestety Jezyk to podstawa.Jest juz duuuuza konkurencja na miejscu.Moze byc bardzo ciezko na poczatku. No nic powodzenia.A pracy polecam szukac albo przez agencje lub metoda szeptana czyli kolega lub kolezanka cos tam wie i wiedza sie podzieli
Siemanko czy moze mi ktos powiedziec czy Ryanair lata z Okecia glownego czy z Etiudy? pozdrawiam
witam RYANAIR lata tylko z etiudy wiem bo sama nim latam pozdrawiam
Mloda para z coreczka pilnie poszukuje domu w okolicy Ravenhill Road do 500f najlepiej z ogrodkiem.Moj numer telefonu [tel]po 17-ej.Pozdrawiam.
prawidlowy numer to : [tel]
dzieki
Ziza 24 slicznie dziekuje za Info buzka:)
Do sprzedania mam lm niebieskie po 25f za karton moj nr tel:[tel]oczywiscie dowoz gratis!tylko 2 sztangi w Belfascie oraz Newtownabbey
witam. tanie czyli jakie? co moge kupis powiedzmy w cenie 150 funtow?? kontakt: [email] z gory dzieki
Milosz Belfast nie ma slicznie dziekuje :) tylko piwko stawiasz jak bedziesz w Belfascie:) ;) :):):):) pozdrowienia
Ziza ale ja jestem w Belfascie i to juz od dosc dawna te info to dla mojej kolezanki ja sam nigdy nie latalem Ryanair tylko Jeasy Jetem dlatego pytalem a co do piwa to niema sprawy pozdrawiam
WITAM WSZYSTKICH POLAKOW W BELFASCIE!!!
SERDECZNIE ZAPRASZAM DO POLSKIEGO SKLEPU "POLONIA"
31 NORTH STREET (w centrum, niedaleko Poczty Glownej,we wspolnym lokalu z afro centric)
konkurencyjne ceny, dowoz artykulow do domu klienta
Zna ktoś jakąś polkę , która robi tipsy w Belfaście?

Lub miejsce gdzie wykonywane są one dobrze i solidnie?

Jaki jest koszt?
ja jestem kosmetyczka robie pazurki zelowe.pyt? napisz na mail [email]
Mam pytanie do kosmetyczki.Czy mozesz podac jakis inny kontakt do siebie,bo pisze do Ciebie od dwoch dni i niestety nie odpisujesz na maila.Jak nie chcesz podac na forum,to napisz do mnie na [gg] pozdrawiam
Kosmetyczka Podaj nr dla wszystkich zainteresowanych,taka reklama CI sie przyda
do lemonnka i innych wielbicieli solarium

chcialam ci powiedziec ze stala sie rzecz straszna bo splonelo to solarium o ktorym ci pislam wiec musze szukac nowego i jak narazie nie wiem gdzie jest rownie dobre. jak tylko bede miala cos godnego uwagi dam znac.

szukam sprawdzonego solarium!!! pomocy!!!
do lemonnka i innych wielbicieli solarium

chcialam ci powiedziec ze stala sie rzecz straszna bo splonelo to solarium o ktorym ci pislam wiec musze szukac nowego i jak narazie nie wiem gdzie jest rownie dobre. jak tylko bede miala cos godnego uwagi dam znac.

szukam sprawdzonego solarium!!! pomocy!!!
kosmetyczka a czy robisz tez paznokcie akrylowe czy tylko zelowe?? a tak wogole to czy mozesz podac koszt zalozenia paznokci?? pozdrawiam
niestety nie robie pazurkow akrylowych.tzn moge ale nie robie. robie teraz tylko zel. i koszt zalozenia pazurkow zelowych na tipsie z frenchem to 30 funtow.pozdrawiam
9[tel]to moj numer gg jesli miala bys jeszcze jakies pytanka to napisz i z gory sorki jesli sie nie odezwe ale od wtorku do soboty pracuje i mam male urwanie glowy
Temat przeniesiony do archwium.
1351-1380 z 1604