Już naprawdę nie wiem co wybrać...

391-399 z 399
| następna
Cytat: Wilderness
Widzę, że sporo szkół się wysypało. Efekt kryzysu? Macie jakieś zdanie?

Na naukę języka zawsze ludzie znajdą kasę. To dziś sprawa zasadnicza. Kwestia pracy/awansu
Cytat: Wilderness
Widzę, że sporo szkół się wysypało. Efekt kryzysu? Macie jakieś zdanie?

Polacy generalnie mocno poprawili swój angielski może dlatego tak się dzieje
co sądzicie o szkole Szybki Angielski Metoda Colina Rose
Cytat: kingi09
co sądzicie o szkole Szybki Angielski Metoda Colina Rose

Sądzę, że mają błąd językowy w nazwie.
Mieszą się w centrum Warszawy
Kursy online w wakacje. Warto?
Cytat: jedrula_1
Rzeczywiście English for You to bardzo dobra szkoła specjalizująca się wyłącznie w angielskim. Zajęcia prowadzone są w systemie dualnym, część zajęć ogarnia polski lektor( gramatyka, słuchanie itd), część konwersacyjna Native Speaker. Kurs łączy więc dwa elementy. To się sprawdziło w moim wypadku. Różnica ,że w wielu szkołach nie ma kompletnie konwersacji, a tu ten aspekt jest znaczący. Osobiście chodzę już jakiś czas do tej szkoły. Popieram także pozytywne opinie o Archibaldzie i Anglooschool, zaś TFls to sprawdzona marka będąca długo na rynku.
Generalnie najlepiej popytać osobiście konkretne osoby, które chodziły do jakiejś szkoły...

Osobiście mogę również napisać pozytywnie o English For You. Rzeczywiście ogromnym plusem placówki jest specjalizacja w języku angielskim. Ostatnio po dłuższej przerwie powróciłem do tej placówki. Muszę przyznać, że szkoła trzyma cały czas bardzo wysoki poziom nauczania. Ten podzielony system nauczania, gdzie lektor zajmuje się gramatyką a native konwersacjami jest dla mnie bardzo dobrym rozwiązaniem. Szlifujemy struktury językowe a następnie wykorzystujemy to wszystko w komunikacji. Chodzę w opcji hybrydowej. Jeżeli nie mogę dotrzeć do szkoły fizycznie szkoła daje możliwość dołączenia do zajęć zdalnie. Jest bardzo dobrze. Oczywiście jest to moja subiektywna ocena.
Najważniejsze aby były małe grupki.
Szczególnie przy online ważne aby na zajeciach było maks 4 osoby
391-399 z 399
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie