Już naprawdę nie wiem co wybrać...

391-397 z 397
| następna
Cytat: Wilderness
Widzę, że sporo szkół się wysypało. Efekt kryzysu? Macie jakieś zdanie?

Na naukę języka zawsze ludzie znajdą kasę. To dziś sprawa zasadnicza. Kwestia pracy/awansu
Cytat: Wilderness
Widzę, że sporo szkół się wysypało. Efekt kryzysu? Macie jakieś zdanie?

Polacy generalnie mocno poprawili swój angielski może dlatego tak się dzieje
co sądzicie o szkole Szybki Angielski Metoda Colina Rose
Cytat: kingi09
co sądzicie o szkole Szybki Angielski Metoda Colina Rose

Sądzę, że mają błąd językowy w nazwie.
Mieszą się w centrum Warszawy
Kursy online w wakacje. Warto?
Cytat: jedrula_1
Rzeczywiście English for You to bardzo dobra szkoła specjalizująca się wyłącznie w angielskim. Zajęcia prowadzone są w systemie dualnym, część zajęć ogarnia polski lektor( gramatyka, słuchanie itd), część konwersacyjna Native Speaker. Kurs łączy więc dwa elementy. To się sprawdziło w moim wypadku. Różnica ,że w wielu szkołach nie ma kompletnie konwersacji, a tu ten aspekt jest znaczący. Osobiście chodzę już jakiś czas do tej szkoły. Popieram także pozytywne opinie o Archibaldzie i Anglooschool, zaś TFls to sprawdzona marka będąca długo na rynku.
Generalnie najlepiej popytać osobiście konkretne osoby, które chodziły do jakiejś szkoły...

Osobiście mogę również napisać pozytywnie o English For You. Rzeczywiście ogromnym plusem placówki jest specjalizacja w języku angielskim. Ostatnio po dłuższej przerwie powróciłem do tej placówki. Muszę przyznać, że szkoła trzyma cały czas bardzo wysoki poziom nauczania. Ten podzielony system nauczania, gdzie lektor zajmuje się gramatyką a native konwersacjami jest dla mnie bardzo dobrym rozwiązaniem. Szlifujemy struktury językowe a następnie wykorzystujemy to wszystko w komunikacji. Chodzę w opcji hybrydowej. Jeżeli nie mogę dotrzeć do szkoły fizycznie szkoła daje możliwość dołączenia do zajęć zdalnie. Jest bardzo dobrze. Oczywiście jest to moja subiektywna ocena.
391-397 z 397
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie