Ostatni chyba raz do BEZ KOMENTARZA w tej sprawie
Wypunktuję, aby bylo krócej
1. STARE BABY w szkołach - wstyd , że tak mówisz. Najlepsze nauczycielki z moich uczniowskich czasów były wiekowe, prawdziwe legendy. Boże jak one uczyły
2. najlepsze wzorce z moich nauczycielskich czasów były wiekowe- jak się do nich zwracałam,ciągle nie mogłam opuścić Pani Profesor, Panie Profesorze, mimo, że teraz byliśmy kolegami. Super ludzie, wiedzieli o pracy wszystko, ja nic. Tylko skończyłam studia
3. głupota nauczycieli i ich zacofanie nie ma nic wspólnego z wiekiem. Jest związana z lenistwem, pomyłką zawodową, nonszalancją i ogolnie z poziomem
4. uczeń, który nie chodzi do szkoły za zgoda rodziców, bo sie obraxił, nie jest zjawiskiem typowym i musi to zostać poprawione. Uczeń w porządku wobec szkoły nie trafia do sądu rodzinnego Pracuję 20 lat w szkole i nie spotkałam takiego rpzypadku. Zazwyczaj róznica tkwi w szczegółach
5. nie tłumacz swojego losu innymi. Każdy ma to na co sobie zasłużył.Jakoś nie piszesz o osobach, które się za tobą wstawiły , poprały. Konflikt w szkole ma zawsze dwie strony. jesli jestes sama po jakiejś stronie jest to podejrzane. przyjrzyj sie sobie.
6. po raz kolejny- nie podoba mi sie to co mówisz o nauczycielu. Nie jesteś dobrym przykładem tego zawodu. Błagam , przestan nam wyjaśniać co się dzieje dookoła, spróbuj sama to zrozumieć.
Life is not a present , life is a mission.