jka poszlo?

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 90
| następna
wiesz ja też po listeningu byłam załamana ale teraz myśle, że zdam dzięki dzisiejszemu egzaminowi :)
A mnie się podobał listening - miałam test A, a wy? Najgorszy był ostatni part o tej muzyczce. Ja mam cichą nadzieję na B, ale nie wiem... skrycie o tym marzę... pożyjemy, zobaczymy
ja miałam wersję B i byłam chora, bolała mnie głowa i nie potrafiłam się skupić więc pomieszałam wszystko i dlatego miałam obawy czy zdam...
Też miałam wersję B - zgadzam się nie była za fajna i dodatkowo byłam przeziębiona :/ ale nieważne mamy to z głowy :)
do you fancy going w ostatniej chwili zmienilem na do you fancy to go...a jak powinno byc z "The photocopier is left from paper" z uzyciem RUN...ja napisalem the photocopier was run out of paper...pomylilo mi sie z mowa zalezna...:/
tam miał być rzeczownik- ktoś tam wczesniej ma racje- MISFORTUNE- tam było zdanie ze to nieszczeszie ze te zwierzęta są zagrozone wyginięciem. na pewno NIE będzie unfortunately, unfortunate itp. żadnego UN
unless /there is an improvement of/ raczej tak miało być ;0
zamiast stocking chyba raczej storing- przechowanie bagażu.
Has run out imo powinno być. W word formation mam jeszcze surprisingly (na 99% jestem pewien) oraz invaluable - tu też jestem raczej pewien. Największa beka to w key word transf. z tym improvement, co ja tam nawymyślałem, to nawet mówić nie chce ;-). Aj taaaam, byle te 60% ;-)
has run out of, surprising, valuable mam.
ai masz poprawnie raczej na 100%(jak to brzmi;p)
tez mam has run ..... az sie wystraszylam jak wszyscy pisali ze "is":) a tak nie jestem sama;)
a nie bylo jeszcze cos w stylu "whose this bag is"?
Kurcze,wczoraj myślałam że nieżle mi poszło,a już dzisiaj widzę,że zrobiłam trochę głupich błędów i już nie jestem taka :) a raczej ;/;/;/
ja prewie wogóle niec nie pamietam.. :/

wiem że reading był całkiem łatwy w szczególności 3 tekst ^^ co do 1 miałam dużo wątpliwości, w 2 kilka (co znaczy to słowo które tam było w pytaniach?), a w 4 nie byłam pewna do 3 czy 4

writing poprostu masakra, wiem że się rozłoyłam bo miałam jakieś takie nie spójne zdania :/

UoE jak dla mnie trudne w szczególności wpisywanie wyrazów :/na transformation mam was prevented to get (zapomniełam że jest prevent from) i mam has run out of paper, słowotwórstwo- kilka literówek jak suPRisingly i impresive :?

coś czuje że nie poszło mi to FCE :/ :(
Mi jakos ten reading nie podszedl, taki sobie byl... writinga latwiejszego chyba byc nie moglo, a use of english tez byl chyba jednym z tych latwiejszych. Najbardziej denerwujace jest to oczekiwanie na wyniki, czemu tak dluuugo!!??!!
Hmmm czemu tak dlugo? :P moze chca mi pozwolic spedzic normalnie wakacje :D na wypadek gdybym nie zdal :D hehe
ehhh... wlasnie! najgorsze jest to ze wiesz o co chodzi.. jaka forma itd a zrobisz literowke :( u mnie sporo tego..
A tak z ciekawosci zaznaczyl ktos "head" w pierwszym poleceniu use of english? :o
Z kserokopiarką ja mam w Pres. Perf. - "has run out of paper"

A w Słowotwórstwie - "misfortune". Raczej nie miałam wątpliwości w tym miejscu - tam pasował rzeczownik.
tak, i jestem pewna że jest dobrze :)
ja też dałam head- jest taki phrasal head for ;)
Ha to super! I dzieki za odpowiedz. :P
Ano, w tej części można było się zawahać przy niektórych przykładach. Powiedz, w jednym przykładzie o tej miejscowości, gdzie znajduje się ten sklep, w którym sprzedawane są rzeczy zaginione na lotnisku, co dałaś - notice, remarke, czy jeszcze coś innego? :-)
ja dałam head i remark bodajże. notice mi nie pasowało. dalam też way w pierwszym i gdzieś end up, a reszty teraz nie pamiętam ;)I dzięki za to 100% ;p ale wątpię, podawałam te, których byłam (prawie) pewna = zapamiętałam lepsze rzeczy ;D
jeśli to było do mnie mówione ;p bo trudno się połapać
ja zdawalam z Londynie, i jak piszecie swoje odpowiedzi to w ogole wynika, ze mialam zupelnie cos innego... czy to mozliwe?

U mnie reading byl dosc trudny dla mnie... Use of English prosty, pisanie tez, listening ten co w Polsce jako wersja A, u mnie byl jako wersja E.
Chcialam sobie sprawdzic, ale widze ze chyba nic z tego :/
Moje odpowiedzi:
part 2:
was prevented from getting
no matter how (-)
is run out of (-)
adviced Jo not to study
I'd rather you didn't go
whose this bag is (?)
would you fancy going(?)
there is an improvement in
being sold ....(-)
Nie wiem czy nie było jeszcze czegoś z "take after", ale nie pamiętam.

part 4:
surprisingly
extinction
valuable (?)
movements(?)
knowledge
researchers
variety
impressive
strength
fortune(-)
hej!
W part 4 mam tylko dwie różne od Twoich odpowiedzi: movement i fortunate.
W part 2 popelniam blad w tym samym zdaniu co Ty i napisalam to samo, hehe.... being sold;P
Mam nadzieje, że te z pytajnikami są dobrze ......
Co do Twoich "pytajników", wg mnie powinno być: "whose bag this is" oraz "do you fancy", z pozostałymi sie zgadzam :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 90
| następna