zwroty do przetłumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
61-68 z 68
| następna
np
"sometimes this, sometimes that"
edytowany przez Aaric: 05 wrz 2016
mozna tez:
sometimes like this, sometimes like that...
ok. Wcześniej dodałam jeszcze jeden wpis ale został na poprzedniej stronie, więc chyba go nie widzicie. Mógłby ktoś tam zerknąć? Z góry dzięki ;)
Cytat:
Wcześniej dodałam jeszcze jeden wpis ale został na poprzedniej stronie, więc chyba go nie widzicie. Mógłby ktoś tam zerknąć?
jedno jest ok. W pozostałych są błędy.
1. He looks as if he 'want' (ale po slowie 'he' -3os.l.poj mamy czasowniki z 's na koncu, to tutaj musi byc 'wants') to kill me. He looks like he wantS to kill me.
2. If I listen TO you ANY longer I will break down myself.
3. Do you have 'sth' (nie rozumiem tego slowa, tu ma byc 'something') against my friends?
4. Do you have 'sth' (something) against doing 'some' (to jest zle slowo, tutaj A) party at (ale tu brakuje dokladnie gdzie, albo at 'our' albo 'your' ) home?
Uważam ze 2 jest źle. Poza tym kasia otrzymała sporo pomocy od nas, że może troche sama popracować nad swoimi błędami ;-)
Ok. Jakoś już to może poskładam. Ale to, że otrzymałam dużo pomocy nie znaczy, że nie bede już tu pisać. Stale pojawiają się jakieś wątpliwości, a czasem słownik i podręcznik nie wystarczają do ich rozwiązania.
Cytat: Aaric
Uważam ze 2 jest źle. Poza tym kasia otrzymała sporo pomocy od nas, że może troche sama popracować nad swoimi błędami ;-)

Ciekawe spojrzenie.....
Temat przeniesiony do archwium.
61-68 z 68
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa