Ja popieram te opcję. Osobiście jestem nauczycielem jęz. ang. i chciałam stworzyć zestawy słówek do poszczególnych unitów z podręcznika z którego korzystam. Początkowo stworzyłam osobne konto na które każdy słuchacz mógłby się logować, jednak opcja kalendarza, który sma wybiera słówka kompletnie nie jest na rekę. Mam kilka grup na różnych poziomach i tworząc na jednym koncie zestawy dla różnych poziomów będą one nieprzydatne, gdyż opcja kalendarz wymiesza słówka z poziomu elementary z intermediate.
Czy istnieje w ogóle możliwość by korzystać ze swoich zestawów słówek bez opcji kalendarza ????
Brałam jeszcze inne wyjście pod uwagę, a mianowicie zasugerowanie słuchaczom by każdy sam załozył sobie konto i wybrał odpowiedni dla niego zestaw, jednak podejrzewam że perspektywa przeszukania kilkuset stron z zestawami w celu znalezienie jednego ktory dotyczy ich podręcznika mocno by ich zniechęciła. może warto by wprowadzic jakąś wyszukiwarkę wśród zestawów słówek ???
czekam na informacje czy jakiekolwiek zmiany są możliwe, a jak tak to w jakim czasie. Pozdrawiam