fabryka suszarek bebn. (halifax)pracowal tam ktos?

Temat przeniesiony do archwium.
571-575 z 575
| następna
hm,czemu nabrać? praca jest jak wiadomo ciezka, kasa jest tylko troszke powyzej minimalnej. Ale mamy pewnosc ze bedzie zaplacona kazda godzina. Wszystko nam zalatwiają. Sproboj znalezc prace z Polski przez jakas agencje w UK czy Holandii, zobaczysz w necie co pisza o tych agnecjach, ze pozniej sie okazuje ze pracy nei ma, albo pracy jest bardzo malo, albo nie placa. A ryzykowac w tych czasach wyjazd w ciemno.

do piatku trzeba przelac kase zabilet, wiec jak chcecie to przelewacje :)
Witam koleżankę :) Napalili się jak diabeł na starą babę :) Ja też test zdałem i to śpiewająco :) Ale z czystej ciekawości, bo po spotkaniu z projektorem już miałem wyjść.. A oni swoje.... Macie jeszcze czas... Odpalcie sobie Eures, jest full ofert pracy.... A oni swoje, wezmą z 5 tysięcy złotych, żeby z 5 tysiacami złotych wrócić.... Jakaś porażka.... Zgłoście się do OTTO, ma złą opinię ale tylko tych, którzy nie mówią po angielsku i nie chce się im pracować, i już macie 1200 euro w Holandii. Zresztą OTTO Was zawiezie a po tygodniu już można na własną rękę pracować... Albo róbcie co chcecie, każdy jest kowalem swojego losu... Pozdrawiam, ale chętnie jeszcze będę obserwował to forum - to była moja pierwsza i ostatnia rekrutacja w Polsce, jak pisałem do końca sierpnia robię sobie wolne a później wracam na IS...
PS. Nie robię żadnej rekrutacji dla w/w firmy ani jej nie polecam, ponieważ nigdy dla niej nie pracowałem. Stwierdzam tylko fakt, że mam paru znajomych, którzy pojechali na spotkanie z Crosslee i wyszli po paru minutach. Teraz już są z powrotem w Holandii. Jakoś z biedy nie piszczą, poza tym nie musieli inwestować prawie 1000 funtów w 3 miesięczny wyjazd.
Czy ktos jedzie na spotkanie do Lodzi 16.05.10 r ??? ewentualnie prosze o kontakt [email]
Znajoma pracowała w OTTO wiec nawet jej na mieszkanie nie starczały zarobki bo tam pracy nie było . Najlepiej właśnie prosto do firmy jechać bo pieniądze może niezbyt wielkie ale pewne i Crosslee jest napewno lepsze od firmy OTTO która cie zwolni po miesiącu bo braknie pracy. Tutaj masz zagwarantowaną pracę na 3 miesiące. Minusem jest że musisz jechać z nimi autokarem bo to długo trwa. Ale po 2 tygodniach dają zaliczkę w Crosslee jak się o nią upomnicie. Trzeba miec pieniądze na początek ale nie jest to żadna firma krzak . Wymagają referencji do pracy ale takie referencje to może sobie każdy napisać. Mówisz OTTO ale nie napisałeś jaka konkretnie praca czyżby przy zabójczym azbeście ? :)
571-575 z 575
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa