Witam wszystkich!
Na poczatku chcialbym uspokoic troszke wszystkich poddenerwowanych. Wiadomo, ze w pewien sposob kazdy z nas ryzykuje. Kto chce - jedzie, kto nie jest zdecydowany - nikt go nie zmusza. Pracowalem juz w Anglii jako Order Picker w zakladzie porownywalnym z obozem pracy i po 3 miesiacach wrocilem, byla to dla mnie niezla szkola zycia, wiec jestem przygotowany nawet na cos podobnego, ale mysle, ze az tak zle tam nie bedzie, w porownaniu z zakladem, w ktorym dane mi bylo zarabiac funciaki ;-)
Na rozmowie bylem w Warszawie w zeszly wtorek 8 sieprnia na 14-sta. Dzisiaj dostalem emila odnosnie zakwalifikowania sie, terminu wyjazdu, z dolaczona mapka. Koszt przejazdu 410 zl juz dzisiaj wplacilem na konto LUKAS'a i dostalem emila od Pani Anny z potwierdzeniem, ze pieniazki juz doszly.
Date wyjazdu mam na 31 sierpnia o godz 8.30 ze Szczecina spod Teatru Lalek "Pleciuga", ul. Kaszubska 9. Wyjezdzam z Rzeszowa i mam kawal drogi do przejechania, ale co bym nie dal rady ;-) Moze jest ktos, kto wyjezdza z okolic Podkarpacia, niech da mi znac. Mozemy sie "ustawic" co do kwestii wyjazdu, bo mi pewnie pozostana do dyspozycji Koleje Panstwowe i meczarnia w wagonie przez 14 godzin. Ale co tam... Raz sie zyje!
Trzymajcie sie Bracia i Siostry i nie lekajcie sie :) Jakby ktos chcial kliknac, to zostawiam namiary: [email]
Pozdrowionka!