to ja się pochwalę kompletem w Dundee :) dzisiaj dostałam pozostałe oferty i teraz mam problem co wybrać! może wy mi poradzicie?
English and Psychology: wydaje mi się, że przydałaby mi się psychologia (jako przyszłemu nauczycielowi). Z drugiej strony, i tak będę musiała zrobić CELTA/DELTA, by móc uczyć, także może jednak coś innego wybrać na zasadzie: po co tracić ten drugi kierunek? Wiem natomiast, że nie jest to to samo co powiedzmy, CELTA. Obawiam się też samego programu... Nie jestem wybitnie mocna z biologii, a nie wiem, w jakim zakresie będą jej wymagać.
English and Film: fajna sprawa, zawsze mnie interesował film. Na pewno byłby to ciekawy kierunek i świetnie wyglądający na CV :D I się kłócę ze sobą, między tym, co interesujące, a tym, co później może okazać się pożyteczne :)
English and Spanish - lubię języki, zawsze chciałam się nauczyć hiszpańskiego. Choć z drugiej strony, czy warto 'tracić' ten drugi kierunek na język, którego mogę się później w każdej chwili nauczyć na kursie językowym?
Poradźcie mi coś, bo kompletnie głupieję.