Cytat: korba1
Chcę intensywnie uczyć się angielskiego w okresie wakacyjnym na stacjonarnych kursch w Warszawie, może nawet przygotować się do certfikatu. Biorę kilka szkół pod uwagę, Towera, English For You, Archibald, może Bella. Co ogólnie sądzicie o kursach w wakacje i jakie są wasze doświadcznia ???
Wymieniłeś kilka warszawskich szkół, według mnie wszystkie są porządne i rzeczywiście wyboru można dokaonać między tymi firmami. Osobiście sądzę, gdyż akurat trafiłem do English For You, że ta szkoła ma dobrą ofertę, kursy są fajnie podzielone między właśnie polskiego lektora i native speakera, nauka angielskiego jest więc zbalansowana, dostajesz sporą dawkę gramatyki i testów od polskiego lektora i co najważniejsze mówienie jest organizowane przez różnych nativów, podczas mojej edukacji przewinęło się ich kilku, ale wszyscy wnieśli coś fajnego. Jak ma się ochotę jeszcze dodatkowo pogadać to kafeja English For You robi swoje, gdyż można jescze wzmocnić mówienie w formie warsztatów. Opcja bardzo dobra
Jescze z poleciłbym Angloschool, oraz Pygmaliona na Sakiej Kępie ( kuzynka zdała po ich kursie ostatnio CAE, mówi że lektorzy bardzo poukładani
edytowany przez car321: 11 lip 2013