qrde tak jak czytam to co piszecie o USiE to się ząłamuję, bo WT zawsze mi dobrze szło, góra 1 źle, a tu klapa... Wogóle to zaczzęłem od 'relify' więc zaćma total... ale cóż... nadspodziewanie łatwo mi register transfer poszedł i aż strach myśleć.... ktoś prosił o odpowiedzi co wpisywalismy (te co pamiętam, nie w kolejności):
twice as, edge, uot of sight(albo care, nie pamietam co na AS wpisałem), for half, provided by(to to przed staff, wydawało mi się że muszą być dwa słowa, przy czym drugie to 'the' ale nic mi nie pasowało)
reszty nie pamietam
dalej, ktoś duuuużo wczesniej pisał że w P3 zrobił Roman-według mnie z małej trzeba było zostawić, bo to przecież adjective jest (rzymski) i nie był w nazwie, np. Roman Empire
A co do poprzednich części: Reading był łatwiutki, na P4 mi 30 minutek zostało więc się spokojnie wyrobiłem, najbardziej mnie wbrew pozorom wkurzył P1 bo tekst był strasznie głupi
Writing - każdy part po około 45 minut pisałem (w Part2 wziełm Task 3 - character reference) i jakoś poszło, nawet się limitami słówek zmiesciłem :D
I cóż, pozostaje nam tylko czekać do połowy sierpnia, kiedy to zbawienny internet i strona BC przyniesie wyniki... Mam nadzieję że pójdzie mi tak jak FCE (na A zdałem, a co!)
Wszystkim żeyczę znalezienia się w tej 6% grupie A'owców :D