Wrażenia po big day'u

Temat przeniesiony do archwium.
121-146 z 146
| następna
to moze mi zaliczą 'million' napisane przez jedno 'l' w Listeningu.. :/ bo to błąd dosc zblizony do tego z 'accommodation', chyba :)
chyba żartujesz słoniki mnie rozłozyły
ze słonikami sie zgadzam
a tam jeszcze gdzies wstawilem make up czy cus takiego - macie tak?
make up na pewno nie, bo to zaczy zmyślać
wiem że miałam coś innego i byłam na 99% pewna, ale nie pamiętam co :)
pewnie determine :)
Wogóle jakiś strasznie "zwierzęcy" był ten test... słonie, dinozaury, kierowcy wyścigowi... ;)
hmmm english in use byl dla mnie masakryczny ale mysle ze na writingu i readingu sobie go odbije chociaz w reporcie jak zwykle zapomnialem porobic naglowki date i subject :/ ale poleci tylko kilka punktow za forme (bo przeciez oceniaja ?chyba? orty interpunkcje, styl wypowiedzi i to , czy zawarte sa wszystkie informacje)
w readingu tylko 4 strzelalem w ostatnim tekscie. aaaa i article w writingu - bardzo przyjemny temat puscilem troche wodze fantazji :P

mam troche mieszane uczucia i bardzo bym sie cieszyl jakbym zdal na C!! ;]
pozdro
No chyba byla gdziestam determine :)
z tymi naglowkami, to chodzi Ci o te na gorze tak? Ja spotkalem sie z dwoma roznymi modelowymi reportami, jeden je posiadal, drugi mial po prostu tytul i normalne paragrafy z headings, i ja pisalem w takiej formie :) takze glowa do gory, pierwszy/drugi tydzien sierpnia i bedziemy mogli opijac, oby same A :)
ja dalam customs bo to jest jakby zbior zachowan a behaviour to "pojedyncze" zachowanie. Ale to tylko moja "logika" :D
Kuba ja napisalem to:.... from:.... i nie robilem subheadings'ów bo bym mial razem z nimi 270 pare slow ;] ale w pierwszym akapicie dokladnie opisalem co bede wymienial w poszczegolnych czesciach reportu wiec costam mi za forme dadza :)a co do opijania to juz sie zaczelo w czasie meczu Polska-Niemcy ;]rnpozdro
No ja też mam GCFABE, udało mi się spisac
A te pytania o facecie nosza numery od 20-24?
make up to niekoniecznie zmyslac ... wystepuje tez w znaczeniu wymyslac.
Ja mysle ze moje writingi byly za dlugie- moga mnie pr\ez to zdyswalifikowac?
jesli masz tak z 280 slow to mysle ze jeszcze zalicza
sprawdzalem w modelowych wypracowaniach z ksiazki express publishing i sa nawet reporty po 28o pare slow
zwykle sie przyjmuje +/- 10%. najwyzej odkresla i sprawdza tylko te 250 +/- 10%.najwyze poleca punkty z abrak zakonczenia...jesli sie nia zalapie w tej granicy.
Chu**wo
egzaminatorka z Cambridge, z którą miałam zajęcia mówiła, że słów nie liczą, chyba, że widać EWIDENTNIE że jest ich za mało (mniej niż 50) lub za dużo ("pages and pages"). liczą słowa także, gdy writing jest w jakiś sposób niezgodny z poleceniem (np. gdy należy napisać o - dajmy na to - jednym zdarzeniu, a ktoś pisze o dwóch).
to fajnie, ale teraz mysle ze mam za duzo skreslen i pisamo tez nienajpiekniejsze i zaczynam miec stracha ze dostane jakies D bo sie nie doczytaja albo pow ze niechlujnie.. No nic zobaczymy za jakis czas! Pozdrawim wszystkich!
Cale szczescie:)
też GCFABE
hmmm
jbboll
Temat przeniesiony do archwium.
121-146 z 146
| następna

« 

Pomoc językowa