Belfast- kto tam byl? 2

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1604
>> sprzedam komputer
chcialbym wynajac dom w dzielnicy cregagh, poszukuje wspollokatora lub wspollokatorki, wiecej info: [email]
DAJE WSZYSTKIM NUMER NA TANIE KOMPY CZESCI ITP FIRMA ZAJMUJE SIE RECYCLINGIEM TEOG SPRZETU I NAPRAWDE MOZNA TANIO KUPIC DOBRY SPRZET JA NP KUPILEM LAPTOPA TOSHIBA Z PROCKIEM 2.6 GHZ POL ROCZNEGO ZA 350 FUNTOW !!!!!!!!
FIRMA MIESCI SIE NA MALLUSKU NUMER TO [tel]

UDANYCH ZAKUPOW
w nowym glosiku jest info w sprawie gry w siatkernchodzi o klub siatkarski przy queens university treningi w kazda srode 20.00-22.00 rncontakt z trenerem chrisem [tel]rnmail [email]
ale literowki lomatko sorki
western union wprowadzil nowa usluge next day delivery czy jakos tak prowizja zaczyna sie od 6 z groszami warto zapytac
w nowym glosiku jest info w sprawie gry w siatkernchodzi o klub siatkarski przy queens university treningi w kazda srode 20.00-22.00 rncontakt z trenerem chrisem [tel]rnmail [email]
czesc szukamy pokoju dla dwoch osob max 20 minut na pieszo do centrum belfastu, kontakt [tel]
szukam 2 osob mam dwa wolne pokoje na falls road kolo kennedy shoping center 200 za pokoj kontakt [tel]dzwonic do 24
witam, czy ktos wie gdzie jest w Belfascie jadlodajnia dla biednych/bezdomnych, mam problem- brak pracy i kasy, to nie prowokacja, potrzebuje pomocy, dzieki za info
siema, w cyfrowym polsacie zniknal mi program TVP1, TVP2 i kilka innych ciekawych programow. U kilku znajomych jest podobnie. Czy ktos wie co trzeba z tym zrobic? Podobna jest jakas nowa czestotliwosc ale nie wiem gdzie to zmienic, pozdo !
ZADZWON DO BIURA OBSLUGI KLIENTA I POPROS O PONOWIENIE SYGNALU
WITAM POSZUKUJE ELEKTRONIKA KTORY JEST W STANIE USUNAC PROSTA AWARIE W TELWIZORZE TELEWIZOR PHILIPS 32 CALE. AWARIA POLEGA NA TYM ZE TELEWIZOR SIE CO JAKIS CZAS WYLACZA TROCHE MNIE TO DENERWUJE WLACZANIE GO ZA KAZDYM RAZEM PROSZE O KONTAKT NA FORUM LUB NA NUMER [tel]
WITAM WSZYSTKICH. MAM PYTANKO CZY KTOS ZNA KOGOS KTO USTAWIA POLSKIE DEKODERY LUB WIE JAK TO ZROBIC????? Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ
Niedługo przyjezdzam do Belfastu...szukam pracy...z zawodu artysta plastyk...od 10 lat tatuuje (mam swoj sprzet)...od 7 lat przekluwam ciala (mam swoj sprzet)...aranzacje wnetrz + freski + imitacje piaskowca...ukonczony 3-miesieczny kurs nowoczesnego budownictwa (regips, glazura etc)...czyli tzw wykonczeniowka.Moge wykonywać również inne prace. Prosze o pomoc. Prosze o info na e-maila [email]
Jakbys mogl mi podac twoj numer telefonu, to postaram sie cos zalatwic. Mam kolezanke polke ktora pracuje w organizacji zajmujacej sie bezdomnymi/biednymi.Do uslyszenia. Agnieszka
Igor22 !!!!Igor22 !!!!Igor22 !!!!Igor22 !!!!Igor22 !!!!Igor22 !!!!
Jakbys mogl mi podac twoj numer telefonu, to postaram sie cos zalatwic. Mam kolezanke polke ktora pracuje w organizacji zajmujacej sie bezdomnymi/biednymi.Do uslyszenia. Agnieszka
witam!
Otrzymałam właśnie propozycję pracy w Belfascie a obecnie mieszkam w Polsce i mam bardzo dobrze płatną pracę jednakze cały czas rozpatruje wyjazd. Zaproponowana praca w Belfaście jes słabo płatna. Szukam rady. Jak myślicie warto tam wyjechać
Igor22
Jesli chcialbys uzyskac pomoc w znalezieniu noclegu, jadlodajni prosze odezwij sie do mnie moj nr tel : [tel].
Nie obiecuje duzo,ale moze uda sie zalatwic jakis hostel dla ciebie na przetrzymanie.

Bator
Polish Association N.I. organizuje kolejne spotkanie z cyklu "NA KAZDY TEMAT"
odbedzie sie ono jak zwykle w ULSTER HALL, Bedford Street.

11 listopada od godziny 12.30.

Tym razem wraz z Equality Commission, Advice N.I. i przedstawicielami wszystkich Trade Unions (zwiazki zawodowe) postaramy sie odpowiedziec na zagadnienia :

- dyskryminacja pracownika w miejscu pracy ze wzgledu na pochodzenie, religie czy kolor skury
- rola i pomoc zwiazkow zawodowych, co tak naprawede mozna uzyskac od zwiazkow zawodowych, w jaki sposob mozna sie zapisac i ktory zwiazek zawodowy odpowiada za bramze w ktorej pracujemy.
- pomoc w doradztwie osobom poszkodowanym
- podstawowe informacje na temat zasilkow i pomocy socjalnej na terenie Irlandii Polnocnej

Wiem, niektore tematy pokrywaja sie z tym, co zrobilismy wczesniej, uwazam ze dobrze wiedziec kto i w jaki sposob moze nam pomoc.
Zapraszam wszystkich goraco na to spotkanie, oczywiscie jak zwykle zapewnimy tlumacza i kawe, herbate z kanapkami wlacznie.

wiecej informacji na www.polskibelfast.pl, [email] [tel], [tel]

-----

Druga dosc ciekawa informacja:

Organizujemy impreze mikolajkowa dla dzieci. Odbedzie sie ona 9 grudnia w sobote w godzinach poludniowych.

ZGLOSZENIA PRZYJMOWANE SA DO 25 LISTOPADA!!!!!

Stowarzyszenie zapewnia prezenty w postaci slodyczy sponsorowane przez jedna z sieci hipermarketow.
Postanowilismy rowniez zebrac od kazdego rodzica £10 na przygotowanie imprezy, jedzenie , napoje, swiety mikolaj + drobne upominki dla dzieci. Liczba miejsc ograniczona, max. 25 dzieci w wieku do 16 lat.(chyba ze juz przestaly wierzyc w zabobony:))
impreza odbedzie sie w siedzibie stowarzyszenia na Ormeau Road

wiecej informacji na www.polskibelfast.pl, [email] [tel]

--------

4 listopada odbeda sie pierwsze zajecia rekreacyjne organizowane przez Centrum Sporotw Wodnych przy rzece Lagan. od godziny 10.00 do 14.00 Zapewniamy darmowy Lunch. W sklad sesji wchodza 4 zajecia odbywajace sie co dwa tygodnie:
- orientacja w terenie
- kajakarstwo
- wycieczki rowerowe
oczywiscie jesli pogoda dopisze, jesli nie zostanie to zastapione zajeciami wewnatrz budynku
Jesli ktos bylby zainteresowany prosimy o kontak [email]

mysle ze to na dzien dzisiejszy wystarczajaca ilosc informacji.

Zapraszamy serdecznie!!!!
Ogoloszenie!!!

tygodniowe zlecenie dla kobiety majacej doswiadczenie w opiekowaniu sie starszymi osobami, lub dla wykwalifikowanej pielegniarki. Tygodniowa opieka nad starszym Panem. Dobre warunki finansowe. Prosze o kontakt [tel]

Juz znikam bo zawalilem tylko forum :)
WITAM
poszukuje elektronika ktory jest w stanie zreperowac tv awaria jest podejrzewam blacha a szkoda wyrzucic 32 calowy telewizor do smieci.
Bardzo prosze jesli jest taka osoba lub ktos kogos zna bardzo prosze o kontakt na forum lub pod numer telefonu [tel]

pozdrawiam
Prosze o pomoc.rnCzy ktos wie gdzie pracuje stomatolog z Polski?Bede bardzo wdzieczna za namiary.
Prosze o pomoc.rnCzy ktos wie gdzie pracuje stomatolog z Polski?Bede bardzo wdzieczna za namiary.
Poslki dentysta urzeduje w gabinecie na Shaftesbury Place, na przeciwko baru Benedykt. Miesci sie tam tylko jeden gabinet dentystyczny, wiec nie bedzie go ciezko znalesc.
CZY ZAGLADA NA FORUM JAKIS ELEKTRONIK POSZUKUJE TAKIEJ OSOBY
MOJ NUMER [tel]
wymienie sie ksiazkami.niestety nie mam ich wiele ale na kilka wieczorow wystarczy.[tel]
Bardzo dziekuje za adres polskiego dentysty.Jestem poczatkujaca asystentka stomatologa i chcialabym po prostu pogadac,napewno przyda mi sie kilka fachowych wskazowek.Mam nadzieje, ze nie bedzie to zbyt duzy klopot.
Jeszcze raz wielkie dzieki!
witam!mam do sprzedania 2 kartony papierosow( saint george), cena do uzgodnienia,zalezy mi na czsie, moj tel:[tel], dzieki
hej, poszukuje pokoju od 23 listopada za ok. 130£/ miesiecznie i ok. 20 min. pieszo od centrum, moj mail: [email] prosze o kontakt, z gory dzieki
Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1604

Zostaw uwagę