Odpowiedz do Pana przewrazliwionrgo co go nabili w butelke
podobnie jak ty przyjechalem aby zaczac prace 18 wrzesnia. Troche musze wyprostowac to co tu namazales.
- nie przypominam sobie aby autobus sie spozni (spotkanie byla na 10.30), a co do Pani lewandowskiej to przyjechala 5-10 minut pozniej niz umowiona godzina. Bezprzesady kolego,kazdemu sie moze zdarzyc. Na ciebie pewnie tez bysmy poczekali jakbys sie spoznil.
- kierowca nic nie mowil, ze kibel jest nieczynny!!! poprostu prosil zeby z niego nie korzystac! postoje byly srednio co 2-3 godziny. Czyzbys mial kolego problemy z trzymaniem moczu?
- co do kanapek,to naprawde wyglada na to ze nie masz sie czego czepiac. pracowalem juz wAnglii, ale to jest pierwsza firma, ktora dala cokolwiek do jedzenia. A co nam dali? angielksie kanapki!!! takie jedzenie jest w UK. Witam w Anglii
- o ile pamietam to mowiono o szkoleniu bhp (nie konferencji hehe) pierwszego dnia przyjazdu juz na prezentacji w Polsce. zostalo to wyjasnione daczego takmusi byc. dla mnie wyjasnienie to bylo wystarczajace.
- chyba sobie nie wyobrazasz zeby nas wiezli od domu do domu i pytac o nasza zgode... widac, ze to twoj pierwszy raz w UK... nie wiem czy wiesz ale akurat caly obszar jest zamieszkaly przez Azjatow (nie Arabow): Pakistancw, Iranczykow, Irakijczykow imieszkancow Indii.gdziekolwiek nie bedziesz probowal wynajac mieszkania w okolicymozesz miec 95% pewnosc, ze wynajmniesz je wlasnieod nich.Zreszta trzeba bylo probowac wynajac mieszkanie przedprzyjazdem do Crosslee. Ja probowalemi tonie jest takielatwe. Chcieli podpisac umowe ze mna na rok inimalnie, bo nie moglem przedstawic referencji od poprzedniego landlorda a kaucje wahaly sie w zaleznosci od domu od 3[tel]funtow.
wiem, ze niektorzy nie trafili najlepiej, ale mieszkalem w zeszlym roku w gorszych warunkach... zawsze mogo byc lepiej, ale to zalezy odtego czego sie kto spodziewa.
- jesli slyszysz faster !!!! faster !!! why so slowly !!! to moze nalezy sie poprawic. pani jenny wpominalana spotkaniu ze jest to ciezka fizyczna praca. moze sie po prostu do niej nie nadajesz??
- no nie myslisz chyba, ze nadgodziny sa przymusowe??!! NIE SA!!!
- Co do "Arbeit macht frei" TO PRZESADZILES!!!!
- rzeczywiscie bilet miesieczny mozesz kupic sobie taniej, ale nie wiem jak dojedziesz nocy??!!
UWAGI KONCOWE:
wyluzuj chlopie!!! jak ci sie nie podoba to zrezygnuj. I od razu odpowiem uprzedzajac pytanie gdzie robie: robie na large line i nie mam latwej roboty. mimo to jestem zadowolony i nie marudze o kazda pierdole jak ty.
pozdrawiam dla tych co nie marudza :)