options/flame employment

Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 1311
jedzie co trzeba :P
czy ktoś wybiera się na spotkanie z flame do Warszawy na 12.11.2013 ? Jesli tak proszę o kontakt: [gg] . Jestem z Tarnobrzega.
Szukam kogoś ze śląska, kto wybiera sie na spotkanie 12 listopada. Prosze o info:)
Szukam kogoś ze śląska, kto wybiera sie na spotkanie 12 listopada. Prosze o info:)
Witam! Ja właśnie podpisałam umowę z flame. Wyjeżdżam 11.12. Chciałabym jednak poszukać zakwaterowania na własną rękę. Pani w agencji uprzedzała mnie bowiem, że z reguły pokoje przez nich wynajmowane nie mają internetu!:/ Mi niestety będzie on podczas pobytu potrzebny. Szukam więc współlokatorki!:)
P.S. Dla tych co dopiero się wybierają na rozmowę: test łatwy; na następny dzień trzeba już płacić za bilet; w umowie wymieniona jest też opłata za odzież roboczą GBP 12,90:/
Witam także podpisałem umowę i wyjeżdżam 11.12 z Poznania utworzyłem zamknięta grupę dla osób które jadą w tym samym terminie.

https://www.facebook.com/groups/252449884909240/
Ja wczoraj podpisalam kontrakt i wyjazd 11.12 z Poznania :)
Cześć, jadę jutro do Bydgoszczy na test językowo- matematyczny i szczerze pisząc trochę się go boję. Chciałabym się dowiedzieć czy mam się czego bać, czy ten test jest trudny i czy ktoś z Was mógł by mi napisać kilka zadań jakie tam były.
Z góry dzięki :)
Niema sie co martwic testy sa pisemne sa proste.Pani z agencji bedzie trzeba opowiedziec pare slow o sobie co sie robilo podczas ostatnich wakacji i ze niemoge przyjsc do pracy bo boli mnie glowa a motematyka to dodawanie i odejmowanie xD
A zadania byly typu w kartonie bylo 65 sztuk zabrales 12 ile zostalo sztuk w kartonie xD
Do Zelekdg. No to fajnie, cieszę się bardzo. Troszkę mnie uspokoiłeś :) No zobaczymy jutro... mam nadzieje ze dam radę.
edytowany przez violkuss: 07 lis 2013
A te zadania matematyczne to były pisemne czy ustne? Bo ja ogólnie za matematyką nie przepadam:O
Wszystko jest pisemne i po angielsku ogulnie to bardzo proste xD
To fajnie, spokojniejsza pojadę:)
Dodam jeszcze, że jedno pytanie jest otwarte. Należy przetłumaczyć z polskiego na angielski kilka zdań. Bardzo prostych. Wystarczy odświeżyć sobie zwroty typu "za, nad, naprzeciw, w kącie" i będzie dobrze:)
Podpisałam umowę. Wyjazd z Wawy :)
Chcialam zapytac czy wszyscy wplaciliscie za transport po jednym dniu ? co jesli przerocze ten termin o 3 dni ?
Pytalam Pani w agencji powiedziala ,ze spokojnie to tylko taka procedura od 6 lat wiec mam nadzieje ,ze nie bedzie problemu :)
A ile trwa czasowo cała rekrutacja tzn. chodzi mi o te testy i podpisanie umowy? Bo koleżanka mnie podrzuci do Wawy i nawet by poczekała na mnie tylko nie za długo.
Mi zajeło w Bydgoszczy ok. 1,5h najpierw gadka po angielsku a potem testy. Test językowy czyli przetłumaczyć kilka zdań z polskiego na angielski a potem z matmy zadania. A co do opłacenia za transport to ja się pytałam czy ewentualnie we wtorek mogę zapłacić a ona powiedziała że nie ma problemu :)
edytowany przez violkuss: 10 lis 2013
Witam, czy ktoś z Was pracował juz w tej firmie ? Czytałam opinie o niej i wszyscy narzekają i odradzają z nimi wyjazdu gdyz podobno oszukują, a mieszkania sa podobno straszne, porażka po całości. Czy może się coś zmieniło ?
edytowany przez kana_w: 10 lis 2013
Kto jedzie z Was z Warszawy do UK 11 grudnia ?? Bo ja mam taką propozycję że można w kilka osób się zebrać i samemu wyszukać jakąś porządną chate. Z tego co ja czytam na poprzednich stronach to ponoć są fatalne warunki mieszkalne. Nie zawsze ale wiadomo czy którejś grupie nie trafi się jakaś dziura zabita dechami za którą będzie trzeba zapłacić dość sporo. Po co się martwić czy dostaniemy chate normalną czy jednak tak jak juz wspomniałam dziurę zabitą dechami z grzybem na ścianie? Jak coś to piszcie, ja tylko rzuciłam propozycję :)
Super , w takim razie wyjazd z Poznania :) a jesli chodzi o watpliowsci jak bedzie ,zdania sa podzielone wiec uwazam ,ze nalezy sie osobiscie przekonac.
Violkuss jestem za! Również wyjeżdżam 11 grudnia z Warszawy. Znaleźć pokój do wynajęcia jest o wiele trudniej niż cały dom np. z trzema sypialniami. Przez South Elmsall przejeżdża linia kolejowa więc można poszukać czegoś również w pobliskich miejscowościach. I to taniej niż 60GBP za tydzień. Tak więc jest Nas dwie!:) Może ktoś jeszcze? Mając grupę możnaby było już czegoś szukać. A wiadomo, że im wczesniej tym lepiej.
Ja rowniez bylabym chetna zeby poszukac cos na wlasna reke ;) choc w agencji mowilam ,ze wezme zakwaterowanie od nich poniewaz jade sama. Moze na miejscu znajda sie osoby z ktorymi moznaby znalezc cos przywoitego
volkuss dzieki za info:)
A u mnie wyszło tak że całkiem rezygnuje z wyjazdu jak na razie ;/ może na wiosnę albo na lato jednak pojadę. Trochę dużo kasy wychodzi na ten wyjazd. Trzeba miec ze sobą 340-350 GBP plus tego na przejazd 550 zł
czytam te wpisy na forach i mam coraz wieksze obawy ,mam nadzieje ,ze nie bedzie tak zle jak pisza...
Chyba każdy jedzie z pewnymi obawami, mnie osobiście ta podróż autokarem przeraża, szkoda, że nie są organizowane loty. W sumie jak bedzie źle to zawsze można wynająć coś na miejscu, choć bez internetu będzie to trudne:(
Hej! Widzieliscie ze sa dwa terminy wyjazdow? Jeden 28.11 i jeden 11.12-15.12? Mozna sobie wybrac kiedy chce sie jechac?
Temat przeniesiony do archwium.
1231-1260 z 1311

« 

Pomoc językowa

»

English only