Belfast- kto tam byl? 2

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1604
hej szukam pracy w zawodzie piekarz moze macie jakies ofert pracy przez przypadek cos uslyszeliscie z gory dziekuje a szukam tej pracy bo Polsce juz niemoge wytrzymac pozdrawiam:)mam 25 lat i 6 lat doswiadczenia
hej szukam pracy w zawodzie piekarz moze macie jakies ofert pracy przez przypadek cos uslyszeliscie z gory dziekuje a szukam tej pracy bo Polsce juz niemoge wytrzymac pozdrawiam:)mam 25 lat i 6 lat doswiadczenia
hej szukam pracy w zawodzie piekarz moze macie jakies ofert pracy przez przypadek cos uslyszeliscie z gory dziekuje a szukam tej pracy bo Polsce juz niemoge wytrzymac pozdrawiam:)mam 25 lat i 6 lat doswiadczenia moj adres [email]
mowisz po angielsku?
podstawy angielskiego ale caly czas w trakcie nauki:) jesli masz jakas oferte to przeslij mi ja na imila .A dzieki za odezwanie sie pozdrawiam
ofert szukaj tu: www.nijobs.com
Monia!
No to wygrałem cały zestaw :):):)
A mam jeszcze takie foto, że z pół świnki wygram, byle była polska :)...
Marcin..
CZemu zakladasz, ze tylko Ty fotki podeslales?:)))) masz tu ostra konkurencje ale po znajomosci musztarde jedna Ci odstapie, tylko nikomu nie mow:))))
Ok nikomu nie powiem :).
No i tej Twojej fotki nikomu nie dam pooglądać :):):):)
M...
Hej!Ja też niedługo wybieram się do Belfastu.Teraz mieszkam w Toruniu;to wyjątkowe miasto ale niestety jeszcze trochę a oferty pracy będą jedynie w marketach i wiadomo za jaką płacę.Tak,więc gdy tylko mój znajomy zaproponował mi przyjazd nie zastanawiałam sie długo i kupiłam bilet na 26 sierpnia.Tutaj mam prośbę do ludzi,którzy tez juz wyjechali do Północnej Irlandii: O co powinnam najbardziej zadbać przed wyjazdem,gdzie można sie ubezpieczyć,gdzie korzystnie wymienić złotówki na funty i co warto ze sobą zabrać(oprócz kurtki przeciwdeszczowej ;))Z góry dziękuję za info i pozdrawiam!
szukam ofer w zawodzie piekarz bezposrednio dziekuje za informacje
piekarz,
wejdz na strone www.gumtree.com belfast - i wtedy na chefs/cooks/kitchen - tam jest mnostwo prac.
jezeli znacie kogos kto szuka pracy tzn faceta z komunikatywnym angielskim to czekam
to powodzenia :_)
on chyba czeka az jakis polak do niego napisze i zaoferuje mu prace w piekarni. Troche samodzielnosci chlopie. Z takim podejsciem cienko cie tutaj widze.
poszukuje jakiegos [email]
w castlecourt jest polski fryzjer.
a w którym salonie jeśli można spytać, bo w castlecourt są chyba ze trzy..?
:*:*:*:*::*:*:*:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rnrnPOKÓJ do wynajecia dla 1 osoby lub ewentualnie pary na Lisburn Rd.rn(internet, Polska TV-cyfra + itp,) 5 min od TATU .rnOD ZARAZ !!!rncena do uzgodnienia ! [email] [tel]
:*:*:*:*::*:*:*:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POKÓJ do wynajecia dla 1 osoby lub ewentualnie pary na Lisburn Rd.
(internet, Polska TV-cyfra + itp,) 5 min od TATU .
OD ZARAZ !!!cena do uzgodnienia !
[email]
[tel]
jesli chcesz znalesc Karola ,(fryzjera )to przy bocznym wejsciu za SPAR-em na srodku Custle court przed jubilerem .Pozdrawiam a i mozesz sie umowic prywatnie ,wtedy cena jest polska hehe
Widze ze stronka Polish Association sie powoli rozrasta gratulacje !!!!!!!
P.s. Byle do przodu (Piknik byl Super o wystawie ,BBQ, i Muzyce niewspomne tak trzymac! Jakie plany na przyszlosc ?
Dzieki.
JAkie plany? 26 sierpnia organizujemy przyjacielski mecz miedzy lokalnymi z Donegall Road, a Polakami mieszkajacymi w tej okolicy. Jesli sie uda, bedzie to pierwszy krok do przodu i jakas szansa na przyszlosc. Mam nadzieje, ze juz wiecej nie powtorza sie ataki w tym rejonie i polacy beda tam spokojnie mogli mieszkac.Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt mailowy [email] - jesli oczywiscie ktos z Donegall chce wlaczyc sie do teamu to serdecznie zapraszam. Cala przedsiewziecie organizowane jest przy wspolpracy F.A.N.I. i jesli druzyna bedzie dosc mocna, to kto wie, moze juz niedlugoi bedziemy mieli oficjalna polska druzyne na terenie N.I.

3 wrzesnia(rowniez dla mieszkancow donegall) organizowany jest rejs statkiem po Lagan. Rejs jest darmowy.Poszukuje rodzin z okolic Donegall Road, najlepiej z dziecmi w wieku od 6 do 14 lat. Kto pierwszy ten lepszy.Kontakt mailowy badz pod nr telefonu [tel]. Rejs do miejsca w ktorym zbudowany zostal Titanic.

16 wrzesnia w Ulster Hall nastepne spotkanie z serii NA KAZDY TEMAT. Tym razem cos dla duszy i zdrowia.Wszystko o opiece zdrowotnej na terenie N.I. start o 13.00 serdecznie zapraszamy.

No i informacja,ktora powinna zadowolic imprezowe zwierzeta.Juz niedlugo w jednym z lokali w centrum miasta.Okolice Universytetu szansa jest na rozpoczecia cyklicznych imprez polskich.Zapewniam ze nie bedzie to mordownia z polskimi przytupami. Wiecej info juz niebawem. Planowany start w pazdzierniku.

Dobra styka bo wypisze wszystko co w planach i juz nikogo nie zaskoczymy.

Peace
Dzieki Bardzo to powoli pokazujemy swoje dobre strony !!!!!!!!
lol
Szukam Pokoju W South Belfast Okolice Lisburn Road z Mozliwoscia Dostepu lub Podlaczenia NTLa ! prosze pisac na maila [email]
5 postow wyzej masz ogloszenie o pokoju
Witam wszystkich,mam troche nietypowe ogloszzenie ,ale ze wzgledu na zmiane mieszkania ,musze pilnie oddac psa w dobre rece .Jest to pies rasy Samoyed,bardzo ladny ,zadbany ,nieagresywny ,pies nadajacy sie wspaniale do dzieci ,uwilebia je.Sa to drogie pieski tutaj ,ja oddam go za free ,byle znalazl dom gdzie bedzie dobrze traktowany jak u mnie .Pies ma 17 miesiecy ,certyfikat itd.Kontak forum lub pod nr,tel.[tel].Pozdrawiam
Witam, sprzedam Volkswagena Passata kombi, bialy, 2.0 benzyna, 1992 rok - 90 funtow. Auto nie ma MOTu i TAXu, wszystko sprawne, komputer pokladowy, nowy akumulator, dobre opony. Wiecej info pod nr tel [tel]. Auto stoii na east belfast przy ravenhill
Czesc, jestem zainteresowany tym pokoikiem moj numer [tel]
Czesc, szukam 2 osob do wspolnego mieszkania, prawdopodobnie od 1wrzesnia. Chcialbym wtedy wynajac komfortowy dom lub apartament najchetniej w okolicach Lisburn Road. Pozdrawiam Bartek, [tel]lub [email]
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1604