:o!!! no ladnie zes podsumowal kraj gdzie bytuje!! moje domostwo!!:D przepraszam bardzo, panie miedzynarodowy ginekologu, jesli cie urazilam. aczkolwiek, wszystko ma swoje wytlumaczenie:
królowa jest zwierzchnikiem kościoła - ta sama krolowa rzadzi w nz:P
w kościołach zorganizowano toalety - a czemuz by nie, o narzady moczowe pastora trza dbac!!!:P
pedały mogą się żenić - milosc nie wybiera... a tak na marginesie- tez mnie dobija ten watek z pedalami, roi sie ich jak grzybow po deszczu!!! moj szef w cafe jest mezaty...:/ a szkoda, bo jest bardzo interesujacy... nie ma normalnych facetow na tym swiecie!! no nie ma, albo gadaja o seksie, albo o seksie, albo sa gejami, albo chca zostac ginekologami...
małżeństwa trwają mniej niż 3 miesiące - a po coz sie meczyc dluzej??
pijani kibole są postrachem policji - niee no, bez watpliwosci- to samo jest w pl
pijaństwo jest stylem życia mlodzieży - niee no, bez watpliwosci- to samo jest w pl (hey, wcale tak niej jest w uk!)
jedzenie (kidneypie) ma zapach szczyn - trza zatkac nozdrza
je się bovril i vinegar chips - fakt
pedofile planują założenie partii politycznej - :))) wcale nie, klamczuchu
większość facetów jest zniewieściała a kobiety są jak skrzyzowanie kobyły i wiewióra - hahahhhaha:))))) ale ci zniewiesciali sa pociagajaco przystojni;)
na love parade można eksponować swoje genitalia - w koncu wolny to kraj (masz jakies szczegoly gdzie, kiedy itd?? moznaby obadac jakis punkt obserwacyjny...;D)
ludzie się okaleczają (manson) aby zdobyć popularność - jak lubi miec ziazi, niech ma
wtórny analfabetyzm wśród dużej części młodzieży - tozto nie ich wina
wypuszcza się na wolność wielokrotnych morderców - moga podac reke z pl
urządza się wystawy z preparowanych ludzkich zwłok - ee nie, drogi lechw- to tylko figurki woskowe!!;P ;D
nikt nie zna języków obcych - wrecz przeciwnie- pan z hinduskiego kiosku zawsze mi mowi z rana- 'jak sie masz'
nikt nie wie gdzie leży budapeszt lub helsinki - gorzej jest z usa....believe me
uczniowie strzelają w szkolach do nauczycieli - watek zaczerpniety z usa sources!!!
w bogatym społeczństwie małe dzieci chodzą niedomyte i często mają wszy - hey, tak moglo byc ale raczej w XIII w..
można obrażać muzułmanów rysując karykatury mahometa w gazetach - jestem za!! niech rysunki do nich przynajmniej przemowia
za słowo dezaprobaty o homoseksualizmie wylatujesz z pracy - uczmy sie tolerancji!!
ludzie zarabiający po kilka tysięcy funtów nie mają dzieci ale mają psy (bo podobno ich nie stać) - to juz indywidualna kwestia
psy i koty mają swoje cmentarze - trzeba dbac o zwierzatka
rodzice kompletnie nie interesują się swoimi dorosłymi dziećmi - oczywiscie, ze sie interesuja- mamy pomagaja w wychowywaniu nowonardzodzonych dzieci swoim 15letnim pociechom...
prywatność podniesiono do rangi religii - ach juz zostaw w spokoju te toalety w kosciele!!;P :D (joke)
krany do ciepłej i zimnej wody są osobne - to samo jest w nz:P
buzialki!!!