Cytat: sciemaaa
Bede szczery poligon, przez chwile pomyslalem ze to mozliwe ze ktos pomaga bezinteresownie bo sam taki jestem, ale wiem ze to wielka rzadkosc, tym bardziej w uk. Planuje tam wrocic, dokladnie Nottingham za okolo 10 miesiecy, musze cos najpierw zalatwic w pl a tyle to zajmie, i pomyslalem ze moze komus pomoge (no moze nie do konca bezinteresowanie bo myslalem o towarzystwie, samotnosc za granica jest ciezka do wytrzymania a prawdopodobnie tym razem wyjade i bede tam sam...)... wiem co i jak i moge pomoc z papierami, pokojem i praca, bo mieszkalem tam kilka miesiecy, a do pl wrocilem przez sprawy rodzinne. No ale chyba kazdego to by zastanowilo, zakladanie innych kont zeby uwiarygodnic swoje posty... styl pisania mowi sam za siebie :p i troche to odnioslo odwrotny skutek, przynajmniej dla mnie :D
ściemaaa
karolinka29938
mawyc.mawyc---nie interesują mnie te profile /moze to profile emigranta.
(Ja nie wiem czy tak czy nie)
Dlatego wrzuciłem stare profile (nowe mnie nie interesują)ale chyba dla ciebie tez to nie jasne.
ALBO JUZ SIE POGUBIŁEŚ -Wkoncu tez masz nowy profil!
WIEC JESZCZE RAZ DLA JASNOŚCI -masz stare profile do weryfikacji-a nowe twoje czy nie twoje profile mnie nie interesują.
A TO WYGLADA TAK.......
Ze ja ci podałem ludzi na tacy z forum do weryfikacji.....mojej osob(STARE PROFILE PATRZ WYZEJ)
A TY NIE MOZESZ TEGO PRZEŻYĆ ZE TO WSZYSTKO TO STEK BZDUR CO PISZESZ i ZEBY WYBIELIĆ SWOJĄ BRUDNA DUPĘ zakładasz profile zeby mi cos dojebac .
KONIEC GRY -Jestes spalony.
Jestes spalony dlatego ze na tyle wpisów nie odniosłeś sie ani razu do osob ktore pisały tu kilka miesięcy temu,ktore podają swoje dane do fb---a teraz tutaj sa i mnie znają.
TAKI W SUMIE BARAN JESTES !!!
Każdy z tego z forum moze sprawdzić moja osobe przez ludzi którzy tu sa ,dałem ci kilka starych profili,mógłbym jeszcze kilka.
A ty co mozesz co najwyżej
,,cmoknąć mnie w cztery litery i sie oblizac,,
edytowany przez poligon123: 13 maj 2015