nnkjo bydgoszcz

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 151
witam!
dzięki za informacje, uzbrajam się w cierpliwość;)
czesc, czy zjazdy w nnkjo odbywaja sie co tydzien, czy co dwa tygodnie? i w jakie dni?
witam
zjazdy sa co 2 tyg w soboty i niedziele
oo a w nkjo sa w czwartek piatek i sobote co tydzien
widze, że ktoś tu wczesnie wstaje
Zajęcia odbywają się w piatki ( po 16.00), soboty i niedziele co dwa tygodnie. Tak mnie poinformowano. Pierwszy zjazd ma być we wrześniu. Informacja przyjdzie pocztą. Ja tez idę na zaoczne :)
witam
na bank zajecia odbywaja sie od piatku????ech to niezbyt dobrze juz myslalam ze od soboty;)no nic mowi sie trudno;)a pierwszy zjazd ciekawe kiedy bedzie?moze ostatni weekend wrzesnia?!wypatrujmy listonosza;)do zobaczenia
witam ponownie,
wiecie kiedy musimy wplacic pierwsza rate za studia?????czy to juz we wrzesniu?
do 15 października
a to spoko...a ty skad masz takie wiesci?:) dostales juz jakas przesylke czy masz jakies potajemne zrodla?:)
czasami wystarczy zadzwonić :)
ok dzieki za informacje a nie dowiedziales sie kiedy dokladnie mamy pierwszy zjazd?ostatni weekend wrzesnia czy wczesniej?
MAM PYTANIE, JUZ KIEDYS JE ZADALAM ALE NIKT NIE UDZIELIL MI NA NIE ODPOWIEDZI WIEC PYTAM JESZCZE RAZ;) ile kosztuja poprawki w nnkjo i czy egzaminy sa platne?z gory dzieki
hihihi, tak sobie patrze na te wszystkie domorosle dyskusje i mysle sobie, ze przez te licytacje przemawia nic innego tylko kompleks nizszosci. chyba wszyscy macie swiadomosc ze Nkjo czy NNkjo czy KKNJO czy jak tego nie nazwac to tylko substytut filologii i jescze dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nim pozostanie w swiadomosci wiekszosci studentow:Dpozdrawiam
lepiej nie czytaj Droga Kolezanko tych "domoroslych dyskusji" bo nie ma sensu, badz nadal zarozumialym pepkiem swiata a kompleks nizszosci to chyba ty masz bo nikt normalny i madry nie pisze takich bredni jak ty ...pozdrawiam
to pisalam ja przyszla studentka substytutu filologii ha hahahahahhahahaha dobre to;)
mam pytanie do absolwentow nnkjo - czy mieli problemy z dostaniem sie na studia uzupełniające?
to jeszcze raz ja, jestem na drugim roku ,pozdrawiam wszystkich rozpoczynających studia. Na początku miałam takie same obawy jak Wy jeżeli chodzi o poziom. Osobiście zależy mi na tym żeby nauczyć się języka. Poziom jest taki jaki sobie postawicie, więc nie słuchajcie dziecinnych wypowiedzi studentów z innych uczelni bo po co? Wykładowcy są sympatyczni i nie czujecie się intruzami w NNKJO. Życzę przyjemnego studiowania, co nie oznacza,że nie trzeba się uczyć, w końcu po to tu jesteśmy. Powodzenia, szkoła jst OK.
witam studentke nnkjo
w koncu ktos cos madrego powiedzial;)wielkie dzieki masz racje poziom bedzie taki jaki sami sobie postawimy!powiedz nam przyszlym studentom:) czy ciezko jest na pierwszym roku czy duzo osob oblewa egzaminy i przez co najgorzej przebrnac?czy w razie czego mozna liczyc na jakas pomoc z Twojej strony?jakies notatki skrypty ksiazki czy cos?:) jestes na dziennych czy na zaocznych??? z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi pozdrawiam
czesc kaczuszko! podaje ci stronke naszej szkoly www.twp.edu.pl ja jestem na dziennych, najtrudniejsze sa PNJA czyli egzamin na koniec roku z 4 przedmiotow z calego roku, do reszty zdazysz sie przygotowac na biezaco. ksiazki mozna kserowac i bindowac na miejscu i o nic nie musisz sie martwic. ze zwyklych egzaminow najtrudniejsza byla lingwistyka, bo wiekszosc oblala, wszystkie lekcje i egzaminy oprocz pedagodiki sa w j. angielskim. jezeli znasz troche jezyk i potrafisz szybko notowac po angielsku to nie masz o co sie martwic. ps.
do zobaczenia w październiku - jak cie rozpoznam? :)
witam kaczuszko! podaje ci stronke naszej szkoly www.twp.edu.pl
Dziekuje Ci bardzo...znam juz adres stronki;)pozdrawiam
witam,
wlasnie przed chwila dostalam oficjalne pismo ze za tydzien mam pierwszy zjazd z kim za tydzien spotkam sie na uczelni?:) jaka jestescie grupa?:)
Jestem na zaocznych - pierwszy rok. Pierwszy zjazd za tydzień. Boję się, że będę tam najstarsza :) Zauważyłam, że większosc jest po maturze - ja też jestem po, ale z małą przerwą (12 lat). A przy okazji - szukam taniego noclegu.
beata.laska
czego ty sie boisz? Ostatnio czytalam, ze 86 (tak, 86) letni facet w UK dostal dyplom z Uniwersytetu - on sie jakos nie bal, ze bedzie najstarszy i tez studiowal z ciut mlodszymi od siebie (no tak moze o 65 lat mlodszymi).
beata ja tez do najmlodszych nie bede nalezec;)co prawda nie jestem 12 lat po maturze lecz 6 ale to i tak duzo w porownaniu do tegorocznych maturzystow;)najwazniejsze by czuc sie mlodym duchem;)do zobaczonka w sobote!;)
no, ja oczywiście czuję się młoda. Jestem też piekna i mądra, więc może nikt nie zauważy, że jestem trochę starsza :) Kaczuszko, a skąd jesteś?
okolice Inowroclawia a Ty?moze tez?:)
widzieliscie "zaoczniacy";) nasz plan zajec na sobote siedzimy od 8:00 do 20:00 na uczelni?:)od 8:00 do 9:30 sa tylko zapisy do grup jezykowych a pozniej dopiero normalne zajecia tak?jaki dodatkowy jezyk wybieracie?w niedziele rowniez od 8:00 do 20:00 bedziemy sie edukowac;)
Witajcie w Nnkjo pierwszacy.Jakbyscie szukali ksiazek do 1 roku w nnkjo lub jakis materialow dawjcie znac na [gg] .Pozdrawiam
Mam pytanie. Jaki jezyk warto wybrac jako lektorat??? Albo moze jakiego nie warto?? pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 151