nnkjo bydgoszcz

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 151
no wlasnie tez sie nad tym zastanawiam jak jezyk wybrac a jakiego nie warto?:) a to juz jutro trzeba bedzie podjac decyzje;)macie jakies pomysly?:)
Beato skontaktuj sie ze mna na gadu gadu:)Kaczuszko jezeli jestes tez w nnkjo tez prosze cie o kontakt:)
hej kochani! dostalam sie na nnkjo i jestem grupie d!niestety jestem obecnie w anglii-jutro wracam i opuscilam pierwszy zjazd- co bylo ciekawego? musze juz nadrabiac jakies zaleglosci??:> a na te lektoraty to bede sie mogla zapisac teraz na nastepnym zjezdzie? pozdro-buziaczki
A czy ktoś wybiera się z Was może na dzienne?? Ja jestem w grupie A:)
ja tez jestem w grupie A!!! dzienne.
Chociaz ktoś z tego forum wybiera się na dzienne..;) dobre i to:)
Cześć! Jestem w grupie B. na dziennych. może ktoś jeszcze?
a ja w grupie A jestem! poniedziałek 9:30
kurwa troche wczesnie:(
Wcześnie?? Hehe a później do końca tygodnia na 8.. mamy... to dopiero jest wcześnie:)
WITAM:) WIDZE ZE DZIENNI TU SA GÓRA:)TAK Z CIEKAWOSCI PISZE- NIE WIECIE GDZIE BYM MOGŁA ZANOCOWAC NA ZJEZDZIE 6-7.10.06r ??TAK ZEBY BYŁO ZNOŚNIE BLISKO DO SZKOŁY?BAAAAAAAAAARDZO PROSZE O PODPOWIEDZ!! NO I JESCZE JEDNO PYTANIE- GDZIE JEST TA ULICA ŚWIETOJANSKA NA KTOREJ MAMY MIEC JAKIS TAM PRZEDMIOT?POZDRO-BUZI:)
Swietojańska jest między gdańska a pomorska, z dworca pkp chyba 60 ale nie jestem pewny. Kurde jak mi sie nie chce jutro isc do szkoly...
no niestety:( zimą bedzie jeszcze ciemno...
No nareszcie ktos mi odpowiedział:P a nie wiesz moze gdzie moglabym blisko naszej szkoly zanocowac na weekend?? chodzi mi o jakies internaty, schroniska itp?
Mi też się tak nie chce że... o ale co zrobić, jak trzeba to trzeba;) Do zobaczyska juterko.:) Papa
oj nie wiem, nie mam pojecia jest tam w poblizu hotel, ale on raczej do tanich nie nalezy...
no trzeba wstac wczesnie i isc na zajecia, kurcze a dzisiaj impreza u mnie, i pierwszy dzien w szkole na kacu:( ehhhh...
Kurcze nie byłam na I zjezdzie i teraz nic nie wiem...Nawet nikogo z zaocznych nie znam :/ porażka!Ale ponownie dziękuję za odpowiedź :]
Boje sie ze pojade na zjazd nieprzygotowana:( ZAOCZNI!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie jestescie??????? Wypowiedzcie sie czy dostaliscie juz jakies materiały itd itp!pozdrawiam
hej Celinka bylo cos zadane na zjazd ale co konkretnie to niestety nie moge Ci powiedziec bo nie bardzo pamietam ;) wiem tylko ze troche tego bylo;)jakies slowka do przetlumaczenia itp itd
czesc, obecnie studiuje na I roku dziennie humanistyczny kierunek, w przyszlym roku chcialam do tego zaocznie studiowac w nnkjo - myslicie,ze dam rade? prosze o opinie na temat tego, jak duzo nauki jest na zaocznych

czy konczac nnkjo mam takie same szanse na znalezienie pracy jak po nkjo ?
JA2006!!!!!!!!!!!!!!!!! Klaniam Ci sie w pas za odpowiedź- nareszcie :) Masz może gadu gadu? Chciałabym się z tobą jakoś skontaktować żebyś powiedziała mi coś więcej o tym poprzednim zjeździe:)!Pozdrawiam-buziak
Celinka wal smialo na moj numer [gg] czekam na wiadomosc od Ciebie;)
prosze o odp. na moje wczesniejsze pytanie :)
jest duzo nauki na zaocznych oni duzo zadaja a ty przez te dwa tygodnie musisz sie wszystkiego nauczyc tak wiec jest duzo pracy
HEJ zaoczniacy jak przygotowania do zjazdu???nauczeni i przygotowani?:)
no ale obiektywnie - daja rade ludzie ciagnac 2 kierunki? czy mam takie same szanse na prace jak po skonczeniu NKJO na Dworcowej? thx za odp.
witam,rnszukam pilnego kontaktu z ludzmi z 2 lub 3 roku filologii ang.> moj numer gg to 3359510 pozdrawiam i czekam na jakis odzew
ech chyba nikt tutaj nie zaglada:((
Bo w nkjo to sa studia wieczorowe a nie zaoczne.
Egzaminy i 1 poprawka nie sa płatne:)ja się wybieram na zaoczne...mam stresa może dlatego że matura to już dawno za mną:)angielski tez nie na jakimś super poziomie:)jestem bardzo ciekawa jak to będzie na 1 zjeździe...
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 151