Od jakiegoś czasu pracuję z tym systemem i jestem bardzo zadowolona.
Jeśli chodzi o uwagi to tak jak wiele osób, które wypowiadały się przede mną wolałabym żeby była możliwość łatwiejszego poruszania się po stronie - bez myszki. Ucząc się innych języków niż angielski bardzo pracochłonne jest wstawianie np. akcentowanych głosek za pomocą przesuwania ich myszką - bo chyba nie ma innego sposobu? Ale i tak dobrze, że się pojawiły, bo przeglądając wcześniejsze wpisy zdaje się, że ich nie było.
Drugi problem to brak możliwości uczenia się kilku języków. Tu chyba jedynym rozwiązaniem jest zarejestrowanie się na stronie ponownie przy wykorzystaniu innego adresu mailowego.
A teraz pytanie o powtórki. Wszystkie przerobione słówka przechodzą mi na razie do trybu powtórkowego. Czy na to kiedy się pojawią ponownie ma wpływ zaznaczona przeze mnie odpowiedź, tzn. czy słówka z którymi miałam problemy w trakcie nauki po raz pierwszy i potem podczas powtarzania pojawiają sie częściej lub wcześniej od innych? I przede wszystkim czy będą się tak pojawiały do końca świata? Czy będą przez program automatycznie usuwane z trybu powtórkowego po pewnym czasie, a może będą się pojawiały coraz rzadziej? Nie bardzo wiem jeszcze jaki jest tutaj system.
Nie chcę usuwać całego przerobionego już zestawu z systemu nauki, bo wtedy znikne mi możliwość szybkiej powtórki tych słówek. Ale jeśli usunę pojedyncze słówko - widziałam taką opcję - to czy zniknie ono tylko z trybu powtórkowego, czy też z trybu szybkiej powtórki.
Poza tymi kilkoma wątpliwościami uważam, że system jest bardzo fajny.