witam
przepraszam ja tam nie napisałem ze ja tu jestem ,jestem tu mieszkam,pracuję itd itp.
i dlatego jestem w stanie pomoc osobom zdecydowanym,którzy na pewno chcą tu przyjechać i pracować.LONDYN
z praca na budowie nie ma problemu,tylko trzeba kartę cscs(i tu moja rada dla tych co chcą pracować na budowie aby zaraz po przylocie do UK robili cscs)to ułatwi start.
mowa o pracy na budowie -stawka jest minimalna na początek,ale dla osoby co tu przyjechała pierwszy raz, mysle że jest ok.(zanim nie zrobi ninu i innych papierkow).osobiście znam ludzi ktorzy tu są kilka lat i pracują za minimum i dają rade.srednia na budowie to +- 300f. na tydz.
do zrobienia ninu i konta wystarczy adres uk i nic po za tym nie trzeba----żeby było jasno.!!!
Jeśli chodzi o język tam napisałem troszkę i myślę ze to wystarczy---tak aby się dogadać,bo jak ktoś sadzi że rozmawia super to i tak po przylocie tu okazuje sie ze nie.(że nie rozmawia tak super ---bo tego języka trzeba się ,,osłuchać,,)
tak jak napisałem pomogę osobom zdecydowanym,tylko zdecydowanym którzy chcą pracować i zależy im,a nie małolatom co jadą w ciemno szukać przygody.
Jeśli chodzi o lokum to też nie ma problemów ---ja osobiscie na pierwszy tydzien kolegom rezerwuje hostel koszt ok 8-12 f za dobe,,,,a potem niech sami chodzą i ogladaja czy pasuje im pokoj czy nie.....
oczywiście kasa na start jak powiedział Michał1123 jest potrzebna,,,,bo nie ma pewności ani nikt nie da gwarancji że zaraz po przylocie ktoś pójdzie do pracy
jak by co to podaje @ i [gg] dla zdecydowanych osob co maja bilet kupiony;-)
[email]
gg 5[tel]