Aberystwyth University 2012-2013

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 275
Ja w tej rubryce additional informations napisałam, że chcę do PJM, a wyszedł Trefloyne. No ale może nie będzie tak źle :)
Cwrt, chce się przenieść do akademima z wyzywieniem
Podobno z wyżywieniem się nie opłaca, chyba że to kwestia niechęci do gotowania ;)
Słyszałem w druga strone, za 700 masz 1200 na jedzenie ;)
Czesc wszystkim!
Nazywam sie Daria i powiem Wam, ze tez sie dostalam do Aber. ;-) na genetyke. Aplikowalam o Rosser jesli chodzi o akademik ale cos wolno z tymi moimi aplikacjami. Pozyczke do Walii juz dostalam. A przylatuje dopiero 21 wrzesnia, jest organizowany transport uniwersytecki z lotniska Birmingham. ;-)
Pozdrawiam!
Witam
Orientuje sie ktos moze jak jest z clearingiem w aber? Troche mi się namieszalo i dostalem 2 odmowy z uniwersytetow ze Szkocji i teraz musze szukac. Z gory dzieki za informacje i pozdrawiam
Świerz co pojawiły się informacje na ten temat na ich stronce: aber.ac.uk
Wlasnie wiem tylko zastanawiam sie czy lepiej napisac maila dowiedziec sie wiecej i zadzwonic czy odrazu dzwonic?
A wie ktos jak przelicze UCAS tarrif points? Bo nigdzie nie moge tego znalez
A ja Ci proponume skontaktuj sie z Pania Bozena z Brytanki. Ostatnio dostalam informacje ze jesli mam jakis znajomych ktorzy jeszcze chca aplikowac to niech sie zglaszaja, a aplikacje sa wysylane w ciagu jednego dnia. Drugi nabor sie zaczal
Pisac maila czy dzwonic?
Dario moglabys mi dac jakis namair na Pania Bozene?
Dzieki wielkie juz sie z nia skontaktowalem domuslyszenia
Powodzenia!
Nie zapomnij dać znać na forum jak sprawy poszły z tym clearingiem i czy przez Panią B.
Witam wszystkich I dziękuje za pomoc poszło wszystko super :D ! Congratulations! Your place at Aberystwyth University (A40) to study Psychology (C800) has been confirmed during Clearing.
Tak Pani B. pomogła, wielkie dzięki i z tego wynika że widzimy się w Aber na uczelni ;p
Dzięki za info ;) Sprawnie to poszło widzę. Gratulacje!
Gratulacje. Kidy wybierasz sie do Aber? Wcxesniej jak wiekszosc czy moze 21 wrzesnia? ;-)
Jeszcze nie wiem, teraz chce akademik i dofinansowanie ogarnac i bede myslal nad przyjazdem, jak najlepiej z akademikiem jest?
Wiesz co, szczerze mowiac nie mam pojecia. Mi zalezalo zeby w pokoju byla lazienka wiec ja na 1 miejscu dalam rosser. Ale caly czas czekam na decyzje. Nawet nie wiem dokladnie jak te procedury wygladaja
Ok ja właśnie wypełniam formularz o dofinansowanie i będe się brał za akademiki tylko nie wiem który najlepiej, długo czekałaś na odpowiedż z dofinansowania?
Aplikowalam gdzies na poczatku maja a odpowiedz ze dostalam pozyczke przyszla jakies 3 tygodnie temu, wiec w sumie dlugo ale dasz rade. ;-)
No zaraz się za to biorę, a muszę dołączyć jakieś zaświadczenia o dochodach rodziców?
Ja nie dolaczalam. Tylko ankiete i kserokopie dowosu podpisana ze jest zgodna z oryginalelm. Sluchaj, nie dostales maila od brytanki jak wypelnic ta ankiete.? Jesli nie to moge Ci na maila wyslac. ;-)
dostalem wlasnie spokojnie sobie to robie
To owocnej pracy i powodzenia. A tak btw, Daria jestem. ;-)
Wypelnione wszystko, jeszcze pytanko mam czy te końcowe strony od 18 też mam im wysłać? Ja Kuba miło mi
Ja wyslalam wszystko. ;-)
Oka, a kopie dowodu potwierdzałaś u notariusza czy jak?
U dyrekcji szkoly bo jeszcze wtedy byla otwarta. Na policji mi nie chcieli zrobic
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 275

« 

English only

»

Pomoc językowa - tłumaczenia