Thanks crazydaisy za obronę. Moi 'znajomi' z klasy zachowują się dokładnie tak jak opisałaś. Notoryczne opuszcanie lekcji, całonocne imprezy i przygody na jedną noc . Czy lepiej , abym napisała 'Hey, moja miłość to całonocne melanże i picie gdzie popadnie'
Dlaczego tak bardzo w was godzi moja pasja? Dlaczego nie możecie zauważyc jej dobrych stron? Nie potrzebuję komentarzy w stylu 'Wstyd mi za Ciebie. Wstyd mi za wszystkich, którzy tam jadą, aby być tanią siłą roboczą'Dzięki pasji nauczyłam się angielskiego i pomagam w nim innym ludziom. jestem bardziej chętna do działania.
Ktoś się pytał, dlaczego nie piszę wszystkiego po angielsku, sądzę, że wtedy mało kto odpisałby mi na coś takiego, a poza tym gdyby już do tego doszło to główny temat byłby na dalszym planie, bo wszyscy pytaliby się 'Dlaczego piszesz po angielsku?'
Rox Ton, pisałeś, że nie musisz odreagowywać swych problemów na forum, bo po prostu ich nie masz. Przepraszam jeśli błędnie zinterpretowałam TWe słowa. Zrobiłam to, ponieważ wielu ludzi w tak banalny sposób odrzucają swoje kłopoty i jest to potwierdzone psychologicznie.
Twierdziłeś także, że zamieściłam pierwszego posta rozpoczynającego forum, ponieważ chciałam się skonfrontować z tymi wszystkimi, którzy nie podzielają mej pasji. Otóż nie, zrobiłam to ze zwykłej , czystej ciekawości. Po prostu interesowało mnie ile osób podziela me zainteresowanie.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i proszę osoby, które chcą mnie atakować w tak obrzydliwym stylu jak Pan, który przeze mnie zawstydził się, że jest Polakiem, aby takie osoby nie zamieszczały swych postów. Została mi zaprezentowana opinia, którą reprezentuje zdanie wielu innych osób i nie potrzebuję już powtórek. Została stwierdzone tutaj zdanie, że zależy mi tylko na pieniądzach. Przynajmniej ja tak to odebrałam. Gdyby naprawdę mi na tym zależało to napisałabym po prostu 'Hey, chcę jechać za granice , bo tam są przynajmniej pieniądze' Wychodzę z założenia, że tylko ludzie, którzy są materialistami dopatrują się we wszystkim takich podtekstów. Ile razy ma tłumaczyć wszystkim prawdziwą istotę swej pasji?
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi
Kind regards