ej faktycznie tematy sie powtarzaja :))) zaraz Wam napisze moje :)
ja mialam tak
I. bezpieczenstwo w moim miescie i sposoby zabezpieczania sie przed przemoca
Obrazki: 1. Kobieta stojaca na ulicy i napis "street safe" no i cos o Harassment.. czy jak to sie tam pisze :) czyli cos zwiazanego z molestowaniem seksualnym :)
2. Kobieta ktorej kradna kobiete
Headline nr 1. cos o tym co zrobic zeby nie byc obrabowanym? jakos tak.. how to avoid mugging? kurcze nie wiem z tego wrazenia to nie pamietam za bardzo
2 headline : "Co zrobic zeby byc bezpiecznym? powinnismy myslec jak gliniarze"
tematy do wyboru
1. cos o reklamie ale nie zrozumialam o to nawet nei wyrbalam :D
2. Kiedy jest najlepszy okres do wyprowadzenia sie z domu? i co trzyma ludzi przy rodzicach dlaczego chca zostac w domu :)
Inne tematy jaki mieli
1. babka siedzaca przed kompem, 2 gosci rozmawia przez telefon, headline "rise of thump kids", gosciu siedzacy na skalach i trzymajacy laptopa i telefon, diagram o uzywaniu iinternetu przez ludzi
2. Bezdomność, czemu w wioskach jest wiecej ludzi niz w miastach?
3. nie pamieta :D
1. studdiowanie (diagram jakis, dziewczyna z pytajnikiem)
2. Probllemy ze znalezieniem mieszkania przez mlodych ludzi
3. Shopping
1. Obrazki na temat biedy... kawalek chleba przedzielonego na pol, afrykanskie dziecko :)
2. Space exploration
3. Music-- jak ksztaltuje i wplywa na spoleczenstwo
1. Unia europejska (zgromadzenie ludzi, diagramy dwa jakies, i flagi panstw)
2. Zwierzeta Zagrozone gatunki
3. Dziennikarze naruszaja prywatnosc :D czy cos takiego
1. Strzykawka, palacego papierosy goscia, grubego znadwaga, procent ludzi z nadwaga (wykres) i ktos przy butelkach z alkoholem
2. How mobile technology influencing people behaviour and changing societies? cos takiego
3. Sporty- najbardziej popularne i dlaczego
1. Obrazki o shoppingu (kolejka w sklepie, stronka internetowa i zakupy internetowe, wnetrze supermarketu )
2. Education is a kye to successful life...
3. nie pamieta :D
sorry za bledy ale dochodze do siebie.. troche sie zdenerwowalam.. ehhhhh ale bylo dobrze :) komisje mialam super :D smiala sie i w ogole :D bylo dobrze :) aczkolwiek tylu rzeczy nie powiedzialam,... nie pozwolili mowic wszystkiego co sie chcialo i przerywali :((