Hej mam na imie Ola i rok temu bylam w Grecji w pracy... z biura tzn posrednik jechal ze mna ze Slaska do Aten (podczas podrozy opieka) a potem w biurze w Atenach dostawalismy oferty pracy, glownie na wyspy. Wyjazd wspominam milo, poniewaz koszty byly niewielkie, a praca zapewniona.. nie ma czegos takiego, ze placi sie zanim dostanie sie prace !!! W tym roku w Grecji jest zapotrzebowanie na pracownikow sezonowych (glownie kobiety) do hoteli, kawiarni, pubow i restauracji, zarobki sa zadowalajace i zakwaterowanie z wyzywieniem przewaznie sa zapewniane przez pracodawce. Wszystkie osoby, (najlepiej ze Slaska i okolic--- wyjazd jest z Katowic, chyba, ze nie jest to problem z dojazdem na Slask)zainteresowane wyjazdem ( wyjazd 14 czewrca i potem w na poczatku lipca) prosze o kontakt telefoniczny pod numerem kom. 693 9151 76. Ja podam wszystkie mozliwe informacje jak to wyglada ze strony uczestnika, a wspolpracuje z p. Danusia, ktora jest posrednikiem jadacym z wami do Grecji (kom. 6[tel]). Czyli jesli chcesz dowiedziec sie z pewnego zrodla, czyli uczestnika dzwon do mnie, jesli juz jestes zdecydowana/y dzwon do p. Danuty. Ps. Mozna dzwonic do mnie do 27 czerwca, bo sama wylatuje do pracy do Grecji 28 czerwca :) wszystkich odwaznych chacacych przezyc cos fajnego i poznac Grecje zapraszam. Odpowiem na wszystkie pytania i przedstawie szczegoly takze finansowe tego wypadu :) Nawet pokaze zdjecia z zeszlego roku swoje chetnie :) Pozdrawiam :)