Cytat: allandril
Mam pytanie. Mój pierwszy wybór milczy. Problem polega na tym, że nie za bardzo wiem, co to oznacza, bo napisali mi, że od 11.02. do 8.03. będą odbywały się interview, a do tej pory nic mi nie napisali. Moją przyjaciółkę, która też aplikowała na ten sam uniwersytet, ale na inny wydział i kierunek, odrzucili 2 dni przed jej datami interview. Czy to oznacza, że trafiłam na jakąś listę rezerwowych?
właściwym, a zarazem odpowiedzialnym, zachowaniem ze strony uczelni byłoby poinformowac kandydatów z odpowiednim wyprzedzeniem o interview tak, aby mogli w odpowiednim czasie sie na niego stawić. wreszcie ludzie mogą mieć wyznaczony interview w kilku miejscach lub dojeżdżać "ze świata" (bądź oba). dziwi więc brak odpowiedzi od uni skoro interviewy już ruszyły.
ja nic nie mówię na pewno, ale mając na uwadze to co wyżej napisałem albo dostaniesz unconditionala albo odmowę. ale to tylko moje prorokowanie.....
ew. może być tak jak mówisz, zrobią pierwszą turę intervview a potem ew wolne miejsca obsadzą ludźmi których trzymali w rezerwie