Hej!
Mam 23 lata i pochodzę ze Śląska. Planowałam wyjazd do Anglii na przełomie września/października, najlepiej z jakąś koleżanką, która również jak ja, chciałaby wyjechać i zarobić troszkę. We dwie zawsze raźniej - wiadomo.
Mój język angielski, cóż, kiedyś był znacznie lepszy, obecnie... Wiadomo, nie używając go zapomina się pewnych rzeczy/słówek. Ale bez problemu dogadam się - gestykulując czasem rękami ;)
Pracy szukam w hotelu, na etacie pokojówki, ale ciężko taką interesującą ofertę znaleźć, w dodatku z zapewnionym zakwaterowaniem.
Tak więc, jeżeli któraś z koleżanek tutaj byłaby zainteresowana, to chętnie podzielę się mailem w kwestii ustalenia jakichkolwiek szczegółów. Więc... jeśli ktokolwiek z osób zaglądających tutaj na forum jest aktualnie za granicą i ma jakieś namiary na taką pracę, byłoby super jeśli dałby znać.
Dodam, że bardzo zależy mi na wyjeździe, by nie okazało się, że tam nagle nie będzie pracy ani zakwaterowania :/ Znajomych w UK żadnych nie mam ani rodziny, więc bardzo liczę na pomoc od Was.
Pozdrawiam serdecznie.